Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

ČAROBNI PRAZNIKI V LIDLU SLOVENIJA

Objavljeno:

02/11/2023

Deli:

V prazničnem času želimo v Lidlu pričarati posebne trenutke. Zato skupaj z vami pričenjamo letošnjo praznično kampanjo, ki smo jo poimenovali »Čarobnost praznikov«. Akcijo najdete v naših trgovinah, na televiziji, družbenih omrežjih in v naši aplikaciji Lidl Plus.

Majhne geste naredijo veliko spremembo in ustvarijo čaroben praznični občutek. Prav to je sporočilo naše praznične kampanje, ki je posebna tudi zato, ker je moči prvič združilo kar šest Lidlovih držav. Pri zasnovi kampanje smo upoštevali tudi želje kupcev, ki smo jih ugotovili s pomočjo tržnih raziskav.

Rezultat: celostna kampanja, v kateri glavno vlogo igra mali rakun, ki pooseblja Lidlove vrednote in izraža radovednost, vitalnost in varnost, predvsem pa ga vodi močan občutek za skupnost. V našem TV oglasu mali rakun družini reši praznike.

Tako v praznični kampanji kot tudi v resničnem življenju Lidl svojim kupcem omogoča, da doživijo čarobne praznične trenutke, s tem da so njihov zanesljiv partner z zelo dobrim razmerjem med ceno in kakovostjo tako pri vsakdanjih izdelkih kot pri prazničnih priložnostih.

Ustvarjati boljši svet je tako enostavno

Kot to že veleva tradicija, bomo tudi letos v Lidlu Slovenija našo donacijo Deluxe namenili ustvarjanju boljšega sveta za otroke, ki potrebujejo pomoč v razvoju. Tokratno donacijo namenjamo Centru za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana (Center IRIS) za nakup učnih pripomočkov in opreme.

Prav tako pa bo na naših policah možno najti tudi plišastega rakuna. Tudi ta bo letos dobrodelen, saj bomo del sredstev od prodaje rakuna prav tako namenili za donacijo Deluxe in tako otrokom v Centru IRIS olajšali izobraževanje in rehabilitacijo.

O Centru IRIS

Na Centru Iris se trenutno šola 42 slepih in slabovidnih otrok in 44 otrok z avtizmom, poleg tega pa pomoč zagotavljajo še 400 slepim in slabovidnim otrokom po vsej Sloveniji, ki se sicer šolajo v splošnih šolah.

V okviru vzgojno-izobraževalnih programov se Center IRIS sooča s številnimi specifičnimi potrebami po pripomočkih, ki jih potrebujejo za delo. Tako bi za njihove učence in učenke v inkluziji, ki jim nudijo dodatno strokovno pomoč, potrebovali raznolike učne pripomočke, kot so zvočni kalkulatorji, prilagojen geometrijski pribor, bele palice, obtežilne blazine za otroke z avtističnimi motnjami, orodje za tehnično delavnico, bele table, laserski gravirni stroj za pripravo gradiva v brajici, reliefni globus in podobno. Z zbranimi sredstvi donacije Deluxe bomo slepim in slabovidnim otrokom in mladostnikom omogočili bolj kakovosten in prilagojen učni proces, učiteljem pa zagotovili boljše delovne pogoje za delo s to skupino otrok.

 

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Roza oktober02. 10. 2023 By boljsisvet@lidl.si

PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA S KRUHOM ROZA OKTOBER

Nova, že tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novosti: nove navdihujoče goste in znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici - Tina Cipot in Urška Ahac. S podkastom bosta sledili njuni misiji za boljši svet: da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini - z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Okolje    Za manj zavržene hrane29. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

LIDL SLOVENIJA Z OZAVEŠČANJEM, OPTIMIZACIJAMI IN DONACIJAMI SKUPAJ S PARTNERJI ZA MANJ ZAVRŽENE HRANE

Danes obeležujemo mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani. Ob tej priložnosti sta Lidl Slovenija in Skupina Etri v središču Ljubljane pripravila degustacijo jedi iz presežkov hrane, ki nastajajo v okviru inovativnega koncepta Mini tovarna. Lidl Slovenija poleg tega nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju zmanjševanja količin zavržene hrane.
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Ustvarimo boljši svet za ljudi v stiski11. 08. 2023 By boljsisvet@lidl.si

#TEAMLIDL POMAGA

V Lidlu Slovenija smo se tudi v letu 2023 pridružili Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) v dobrodelni akciji Pomežik soncu. Skupaj bomo na počitnice peljali otroke s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin, ki za brezskrbno uživanje na počitnicah potrebujejo spremljevalca. Z uspešno humanitarno prodajno akcijo z Lidlovimi izdelki Lupilu in Cien Kids smo zbrali sredstva za kar 409 brezskrbnih počitniških dni.
TOP