Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

IZ PRODAJE UMIKAMO POTENCIALNO NEVARNE IZDELKE ZA PTICE

Objavljeno:

17/01/2022

Deli:

Te dni v bližini vrtov in dvorišč različni ptičji gosti, kot so brglezi, domači vrabci, kosi, ščinkavci in drugi, iščejo hrano in zavetje pred zimskimi razmerami. Številni med nami jih v želji, da jim malo olajšamo zimske dni, hranimo s posebno ptičjo hrano. Nekateri izdelki – denimo ptičja hrana v mreži - pa so lahko zaradi svoje oblike za ptice potencialno nevarne, saj se lahko med hranjenjem ujamejo vanjo in tako poškodujejo ali celo poginejo.

V Lidlu Slovenija smo v minulih tednih prejeli pobude kupcev in se odločili, da iz prodaje umaknemo vse izdelke, ki bi zaradi svoje oblike lahko poškodovale ptice med hranjenjem.

V kolikor imate tudi vi tovrstno hrano za ptiče v mrežici doma, svetujemo, da mrežico odstranite in vsebino stresete v ptičjo krmilnico.

Hvala, ker skupaj z nami ustvarjate boljši svet.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Koraki za tačke15. 12. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ŽE PETO LETO PRAZNUJEMO BREZ POKA

V Lidlu Slovenija bomo že peto leto zapored novo leto pričakali brez poka ̶̶̶ to pomeni, da tudi letos v naši ponudbi ne bo pirotehnike. V okviru ozaveščanja o praznovanju brez pirotehnike smo letos obenem že tradicionalno podprli tudi družbeno odgovoren projekt podjetja TAM-TAM Petarde? Ne hvala! Letošnja kampanja, ki aktivno spodbuja empatijo do štirinožnih prijateljev, ima odločno (tudi vizualno) sporočilo: Ne pokaj!
Preberi več + Aktualno    Koraki za tačke04. 10. 2022 By boljsisvet@lidl.si

ZBRALI DVE TONI IN POL HRANE ZA BREZDOMNE ŽIVALI

Ob svetovnem dnevu živali v Lidlu Slovenija končujemo letošnje dejavnosti v sklopu našega tradicionalnega dobrodelnega projekta Koraki za tačke.
Preberi več + Aktualno    Koraki za tačke01. 09. 2022 By boljsisvet@lidl.si

ZBIRANJE HRANE ZA BREZDOMNE ŽIVALI

V vseh Lidlovih trgovinah v septembru 2022 poteka zbiralna akcija hrane za brezdomne živali v sklopu našega projekta Koraki za tačke.
TOP