Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

LIDL ZA VITALNO SLOVENIJO

Kot del mednarodne skupine v Lidlu Slovenija mislimo globalno, a čutimo lokalno. Zato že več kot 15 let tkemo vezi z lokalnim okoljem, v katerem živimo in delujemo, ter raziskujemo načine, kako podpirati projekte in pobude za boljši svet v lokalnem okolju.

Tako je nastala pobuda Lidl za vitalno Slovenijo, s katero se v celoti oziramo v lokalno okolje s finančno podporo projektom, ki prispevajo k so-ustvarjanju možnosti za (bolj) zdrav način življenja prebivalstva. Pobuda je zasnovana široko in odpira možnosti sofinanciranja ali financiranja projektov, povezanih s športom ter projektov, ki spodbujajo zdrav življenjski slog odraslih, otrok in mladostnikov.

Zmagovalci pobude Lidl za vitalno Slovenijo 2023

10. 7. 2023

Lidl Slovenija je spomladi v okviru pobude »Lidl za vitalno Slovenijo« vse slovenske občine povabil k oddaji predlogov za donacijsko (so)financiranje lokalnih infrastrukturnih projektov, ki spodbujajo in krepijo gibanje ter zdrav življenjski slog lokalnega prebivalstva. Na povabilo se je odzvala skoraj tretjina vseh slovenskih občin, skupno so prejeli več kot 80 predlogov projektov. Preberite več...

LIDL za VITALNO SLOVENIJO

Več informacij o naši pobudi

Vsi pogoji in več informacij o pobudi Lidl za vitalno Slovenijo 2023 si lahko preberete s klikom na spodnjo povezavo.

Povezane novice

Preberi več + Aktualno    Lidl za vitalno Slovenijo10. 07. 2023 By boljsisvet@lidl.si

V OKVIRU POBUDE ‘LIDL ZA VITALNO SLOVENIJO’ BODO ŠTIRI SLOVENSKE OBČINE PREJELE DONACIJE V SKUPNI VREDNOSTI 345.000 EVROV

V Lidlui Slovenija smo spomladi v okviru pobude 'Lidl za vitalno Slovenijo' vse slovenske občine povabili k oddaji predlogov za donacijsko (so)financiranje lokalnih infrastrukturnih projektov, ki spodbujajo in krepijo gibanje ter zdrav življenjski slog lokalnega prebivalstva. Na povabilo se je odzvala skoraj tretjina vseh slovenskih občin, skupno smo prejeli več kot 80 predlogov projektov, med vsemi predlogi pa so bili izbrani štirje.
TOP