Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

NA ČAROBNEM DNEVU SMO ZBRALI 1905 EVROV

Objavljeno:

10/09/2019

Deli:

Čarobni dan, ki je potekal prvo septembrsko nedeljo, dan pred začetkom novega šolskega leta, v Arboretumu Volčji Potok, je tudi letos našim najmlajšim pričaral nepozabno zabavo.

Skupaj z Zdravkom Lidlom smo za otroke pripravili pestro paleto doživetij v Deželi Zdravka Lidla, ki so jo obiskali sveži Stikeez. S skupnimi močmi pa nam je za lepši jutri otrok uspelo zbrati kar za 1.905 evrov donacije v obliki prehranskih izdelkov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

DEŽELA ZDRAVKA LIDLA

V Deželi Zdravka Lidla so se otroci na zabaven način spoznali z uravnoteženo prehrano in bili obenem dobrodelni.

Otroci so se preizkusili v poznavanju pravil zdrave in uravnotežene prehrane.

Na XXL pobarvanki so se znašli motivi Zdravka Lidla, sadja in zelenjave in prijateljev Stikeez.

Spretnostni poligon so sestavljale številne naloge, kjer so mali pustolovci preizkušali svoje motorične sposobnosti in se ob tem neizmerno zabavali.

Za uspešno premagane naloge in s štampiljkami zapolnjen kartonček so otroci prejeli zelo zaželeno darilce in nalepko, ki so jo nalepili na Zdravkov mozaik dobrodelnosti.

Vse naloge je uspešno opravilo 1905 otrok, kar pomeni, da bomo Zvezi prijateljev mladine Slovenije donirali 1905 EUR v obliki prehranskih izdelkov.

Zdravka Lidla so v njegovi deželi obiskali sveži prijatelji Stikeez, ki so za mlade nadobudneže pripravili igro spomin in foto kotiček.

PREIZKUS TEKAŠKIH SPOSOBNOSTI NA ČAROBNEM TEKU

V popoldanskem času so se otroci lahko preizkusili v Čarobnem teku z Zdravkom Lidlom, kjer moto teka ni bilo zmagati, temveč sodelovati. Zdravko Lidl je poskrbel, da so mladi korenjaki zvečer hitro in globoko zaspali, za spominček pa jim je izročil tekaško priznanje.

Čarobni tek z Zdravkom Lidlom je odteklo skoraj 500 otrok.

Za uspešno pretečenih 300 m so prejeli priznanje in praktično darilce.

ČAROBNI DAN JE LETOS PRAZNOVAL 10. ROJSTNI DAN

Ob posebni priložnosti so organizatorji izbirali najbolj Čarobno družino in pripravili nagradno igro Čarobno pot, ki je peljala med desetimi pokrovitelji, med katerimi smo bili tudi mi. Že tako čarobni dan je s posebnim programom tako postal še bolj poseben in zanimiv.

Najbolj čarobno družino smo obdarili z Lidlovo vrednostno kartico.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji10. 09. 2020 By boljsisvet@lidl.si

NOVA PRILOŽNOST ZA PERSPEKTIVNE MLADE VINARJE

Natečaj, ki smo ga preteklih sedem let poznali pod imenom Lidlov mladi vinar, se jeseni vrača v prenovljeni obliki in z novim imenom, Mladi vinar Slovenije. Namen pa ostaja enak – mladim vinarjem ponuditi priložnost, da svoje izdelke predstavijo slovenskim ljubiteljem vina.
Preberi več + Družba    Ostali projekti    Osveščamo male in velike    Zdravko Lidl02. 07. 2020 By boljsisvet@lidl.si

DOBRODELNA ŠOLSKA BELEŽKA ZDRAVKA LIDLA

V Lidlu Slovenija smo že drugo leto zapored ustvarili šolsko beležko Zdravka Lidla, ki ima tudi dobrodelno noto. Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije ustvarjamo boljši svet.
Preberi več + Aktualno    Družba    Osveščamo male in velike    Zdravko Lidl24. 06. 2020 By boljsisvet@lidl.si

ZAKLJUČEK NATEČAJA USTVARJALNE KUHARIJE IN SLOVESNA PODELITEV IGRALA

V Lidlu Slovenija smo skupaj z Žitom Podravka in Zavodom Zaupanje pripravili natečaj 'Ustvarjalne kuharije' in zadnji letošnji šolski dan predali v uporabo glavno nagrado.
TOP