Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

NA ČAROBNEM DNEVU SMO ZBRALI 1905 EVROV

Objavljeno:

10/09/2019

Deli:

Čarobni dan, ki je potekal prvo septembrsko nedeljo, dan pred začetkom novega šolskega leta, v Arboretumu Volčji Potok, je tudi letos našim najmlajšim pričaral nepozabno zabavo.

Skupaj z Zdravkom Lidlom smo za otroke pripravili pestro paleto doživetij v Deželi Zdravka Lidla, ki so jo obiskali sveži Stikeez. S skupnimi močmi pa nam je za lepši jutri otrok uspelo zbrati kar za 1.905 evrov donacije v obliki prehranskih izdelkov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

DEŽELA ZDRAVKA LIDLA

V Deželi Zdravka Lidla so se otroci na zabaven način spoznali z uravnoteženo prehrano in bili obenem dobrodelni.

Otroci so se preizkusili v poznavanju pravil zdrave in uravnotežene prehrane.

Na XXL pobarvanki so se znašli motivi Zdravka Lidla, sadja in zelenjave in prijateljev Stikeez.

Spretnostni poligon so sestavljale številne naloge, kjer so mali pustolovci preizkušali svoje motorične sposobnosti in se ob tem neizmerno zabavali.

Za uspešno premagane naloge in s štampiljkami zapolnjen kartonček so otroci prejeli zelo zaželeno darilce in nalepko, ki so jo nalepili na Zdravkov mozaik dobrodelnosti.

Vse naloge je uspešno opravilo 1905 otrok, kar pomeni, da bomo Zvezi prijateljev mladine Slovenije donirali 1905 EUR v obliki prehranskih izdelkov.

Zdravka Lidla so v njegovi deželi obiskali sveži prijatelji Stikeez, ki so za mlade nadobudneže pripravili igro spomin in foto kotiček.

PREIZKUS TEKAŠKIH SPOSOBNOSTI NA ČAROBNEM TEKU

V popoldanskem času so se otroci lahko preizkusili v Čarobnem teku z Zdravkom Lidlom, kjer moto teka ni bilo zmagati, temveč sodelovati. Zdravko Lidl je poskrbel, da so mladi korenjaki zvečer hitro in globoko zaspali, za spominček pa jim je izročil tekaško priznanje.

Čarobni tek z Zdravkom Lidlom je odteklo skoraj 500 otrok.

Za uspešno pretečenih 300 m so prejeli priznanje in praktično darilce.

ČAROBNI DAN JE LETOS PRAZNOVAL 10. ROJSTNI DAN

Ob posebni priložnosti so organizatorji izbirali najbolj Čarobno družino in pripravili nagradno igro Čarobno pot, ki je peljala med desetimi pokrovitelji, med katerimi smo bili tudi mi. Že tako čarobni dan je s posebnim programom tako postal še bolj poseben in zanimiv.

Najbolj čarobno družino smo obdarili z Lidlovo vrednostno kartico.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji22. 12. 2022 By boljsisvet@lidl.si

DANJELA ŠIBAV JE PRVA MLADA VINARKA SLOVENIJE 2022

10. natečaj Mladi vinar Slovenije se je z razglasitvijo absolutne zmagovalke uradno zaključil. Prvič v zgodovini natečaja je naziv najboljše med slovenskimi vinarskimi upi osvojila vinarka, in sicer Danjela Šibav iz Goriških Brd.
Preberi več + Aktualno    Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji14. 09. 2022 By boljsisvet@lidl.si

KDO BO POSTAL NOVA SLOVENSKA VINARSKA ZVEZDA?

Lidl Slovenija skupaj z Vinskim univerzumom že deseto leto zapored prireja natečaj Mladi vinar Slovenije. Tudi tokrat k sodelovanju vabimo perspektivne mlade vinarje, ki samostojno pridelujejo vino in želijo svoj izdelek predstaviti širši Sloveniji.
Preberi več + Aktualno    Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji27. 01. 2022 By boljsisvet@lidl.si

MLADI VINAR SLOVENIJE 2021 JE JAKOB BIZJAK

Po tesni bitki med tremi super finalisti natečaja Mladi vinar Slovenije je naziv najboljšega mladega vinarja prejel Jakob Bizjak s svojim belim vinom Chardonnay. Partnerja projekta Lidl Slovenija in Vinski univerzum smo tako uspešno zaključili že deveti natečaj za perspektivne mlade slovenske vinarje, na katerem se je letos pomerilo 30 vin. Zmagovalno vino bo v začetku pomladi umeščeno na police vseh naših Lidlovih trgovinah po celi Sloveniji.
TOP