Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

NA ČAROBNEM DNEVU SMO ZBRALI 1905 EVROV

Objavljeno:

10/09/2019

Deli:

Čarobni dan, ki je potekal prvo septembrsko nedeljo, dan pred začetkom novega šolskega leta, v Arboretumu Volčji Potok, je tudi letos našim najmlajšim pričaral nepozabno zabavo.

Skupaj z Zdravkom Lidlom smo za otroke pripravili pestro paleto doživetij v Deželi Zdravka Lidla, ki so jo obiskali sveži Stikeez. S skupnimi močmi pa nam je za lepši jutri otrok uspelo zbrati kar za 1.905 evrov donacije v obliki prehranskih izdelkov za Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

DEŽELA ZDRAVKA LIDLA

V Deželi Zdravka Lidla so se otroci na zabaven način spoznali z uravnoteženo prehrano in bili obenem dobrodelni.

Otroci so se preizkusili v poznavanju pravil zdrave in uravnotežene prehrane.

Na XXL pobarvanki so se znašli motivi Zdravka Lidla, sadja in zelenjave in prijateljev Stikeez.

Spretnostni poligon so sestavljale številne naloge, kjer so mali pustolovci preizkušali svoje motorične sposobnosti in se ob tem neizmerno zabavali.

Za uspešno premagane naloge in s štampiljkami zapolnjen kartonček so otroci prejeli zelo zaželeno darilce in nalepko, ki so jo nalepili na Zdravkov mozaik dobrodelnosti.

Vse naloge je uspešno opravilo 1905 otrok, kar pomeni, da bomo Zvezi prijateljev mladine Slovenije donirali 1905 EUR v obliki prehranskih izdelkov.

Zdravka Lidla so v njegovi deželi obiskali sveži prijatelji Stikeez, ki so za mlade nadobudneže pripravili igro spomin in foto kotiček.

PREIZKUS TEKAŠKIH SPOSOBNOSTI NA ČAROBNEM TEKU

V popoldanskem času so se otroci lahko preizkusili v Čarobnem teku z Zdravkom Lidlom, kjer moto teka ni bilo zmagati, temveč sodelovati. Zdravko Lidl je poskrbel, da so mladi korenjaki zvečer hitro in globoko zaspali, za spominček pa jim je izročil tekaško priznanje.

Čarobni tek z Zdravkom Lidlom je odteklo skoraj 500 otrok.

Za uspešno pretečenih 300 m so prejeli priznanje in praktično darilce.

ČAROBNI DAN JE LETOS PRAZNOVAL 10. ROJSTNI DAN

Ob posebni priložnosti so organizatorji izbirali najbolj Čarobno družino in pripravili nagradno igro Čarobno pot, ki je peljala med desetimi pokrovitelji, med katerimi smo bili tudi mi. Že tako čarobni dan je s posebnim programom tako postal še bolj poseben in zanimiv.

Najbolj čarobno družino smo obdarili z Lidlovo vrednostno kartico.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Ponudba    Zdravko Lidl06. 01. 2021 By boljsisvet@lidl.si

NOVOST V LIDLU SLOVENIJA: ZDRAVKO LIDL PRIPOROČA

V Lidlu Slovenija smo z novim letom startali z novim projektom »Zdravko Lidl priporoča«. S svojo maskoto Zdravko Lidl želimo kupce še dodatno ozaveščati o pomenu skrbi za dobro počutje in uravnoteženo prehranjevanje, tudi na prodajnih mestih.
Preberi več + Aktualno    Ostali projekti    Osveščamo male in velike10. 11. 2020 By boljsisvet@lidl.si

ZDRUŽENJU EUROPA DONNA SLOVENIJA PREDALI 5.000 EUR

Žito in Lidl Slovenija sta Europi Donni – Slovenskemu združenju za boj proti raku dojk predala donacijo v višini 5.000 evrov. Sredstva, ki sta jih podjetji v skupni akciji s prodajo Kruha roza oktober zbirali v oktobru, mesecu ozaveščanja o raku dojk, bodo namenjena za podporo programu ROZA.
Preberi več + Družba    Ustvarimo boljši svet za ljudi v stiski    Zdravko Lidl30. 10. 2020 By boljsisvet@lidl.si

DONACIJA V SKLOPU DOBRODELNE BELEŽKE ZDRAVKA LIDLA

Že drugo leto zapored je naš Zdravko Lidl skupaj s prijatelji poskrbel za prav posebno šolsko beležko. Tudi letos je bila dobrodelna, saj smo del od prodaje šolske beležke namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) za pomoč družinam v stiski. Letošnja donacija je znašala 1150 evrov.
TOP