Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

NA POSEBNI AKADEMIJI SO DOBAVITELJI LIDLOVE LOJTR’CE DOMAČIH PRIDOBIVALI NOVA ZNANJA

Objavljeno:

24/11/2017

Deli:

V okviru projekta Lidlova Lojtr’ca domačih smo v Lidlu Slovenija letos prvič izvedli Akademijo Lojtr’ce domačih, namenjene izbranim na letošnjem natečaju za nove dobavitelje Lidlove Lojtr’ce domačih. Več kot 50 proizvajalcev butičnih slovenskih specialitet in izdelkov je prisluhnilo nadaljnjim korakom, ki jih še čakajo pred umestitvijo na naše prodajne police, predvsem pa pridobilo vrsto novih poslovnih in marketinških znanj, ki jim bodo koristila pri razvoju svojega posla. Butične proizvajalce sta ob njihovi poti na Lojtr’co nagovorila tudi naš izvršni direktor nabave Akos Szilagyi in izvršni direktor GZS, mag. Samo Hribar Milič, ob zaključni razpravi pa se je Akademije udeležil še predsednik Zadružne zbornice Slovenije, mag. Peter Vrisk.

Posebna akademija Lidlova lojtrca

Posebna akademija Lidlova lojtrca

Naše podjetje je posebno pozornost namenilo predstavitvi nadaljnjih korakov, s katerimi bodo dobavitelji svoj izdelek dokončno pripravili na lansiranje na Lojtr’ci domačih, se poglobil v podobo izdelkov in pomen zagotavljanja kakovosti na nivoju zadovoljevanja postavljenih zakonodajnih standardov ter standardov Lidla Slovenije, ob tem pa z udeleženci delil tudi strokovno marketinško in komunikacijsko znanje, ki malim podjetnikom lahko koristi pri zagotavljanju lastne prepoznavnosti in promocije. V zaključnem delu dogodka se je razvila pestra razprava o priložnostih malih podjetnikov v Sloveniji. Svoje vtise s prve Lojtr’ce domačih je delila tudi Maša Hrovat iz Pekarne Mokronog.

Posebna akademija Lidlova lojtrca

Odzivi na dogodek so bili odlični. Udeleženci so pozdravili predvsem oseben pristop in dostopnost za pomoč pri nadaljnjih korakih. Zavzeto sodelovanje v razpravi ter deljenje osebnih izkušenj pa so potrdili, da smo v Lidlu Slovenija na letošnjem natečaju za Lidlovo Lojtr’co domačih izbrali dobavitelje, ki svoje izdelke oblikujejo z največjo pozornostjo, ljubeznijo in poslanstvom, da z njimi polepšajo vsakdan svojih kupcev.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Lojtr'ca domačih    Poslovni partnerji14. 01. 2022 By boljsisvet@lidl.si

TRINAJSTIM IZDELKOM Z LOJTR’CE DOMAČIH USPEL SKOK V LIDLOVO REDNO PONUDBO

V Lidlu Slovenija stalno skrbimo, da se najbolj uspešni izdelki z Lojtr'ce na naših policah pojavijo večkrat letno, zdaj pa je enajstim dobaviteljem oziroma trinajstim izdelkom uspel skok na višjo stopničko – uvrstili so se v našo redno ponudbo.
Preberi več + Aktualno    Lojtr'ca domačih    Poslovni partnerji03. 09. 2020 By boljsisvet@lidl.si

LIDLOVA LOJTRCA DOMAČIH ŽE 5. LETO ZAPORED VABI K SODELOVANJU

Lidlova Lojtr'ca domačih že peto leto zapored k sodelovanju vabi male podjetnike, proizvajalce butičnih slovenskih specialitet, ki odražajo tradicijo, posebnosti naše dežele, a so obenem tudi inovativni, predvsem pa so butične proizvodnje.
SKORAJ 50 NOVIH IZDELKOV NA LIDLOVI LOJTR’CI DOMAČIHPreberi več + Aktualno    Družba    Lojtr'ca domačih    Ponudba    Poslovni partnerji    Projekti05. 03. 2018 By Boljsi_svet_Simo982

SKORAJ 50 NOVIH IZDELKOV NA LIDLOVI LOJTR’CI DOMAČIH

V Lidlu Slovenija tudi letos nadaljujemo z uspešnim projektom Lidlova Lojtr’ca domačih, namenjenemu podpori in razvoju domačega malega gospodarstva. Tokrat bomo na prodajne police postavili skoraj 50 prehranskih in kozmetičnih izdelkov 35 dobaviteljev iz vseh slovenskih regij.
TOP