Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

PARALIMPIJSKE IGRE V PEKINGU: JERNEJ SLIVNIK RESEN KONKURENT NA BELIH STRMINAH

Objavljeno:

03/03/2022

Deli:

V petek, 4. 3. 2022, se v Pekingu začenjajo zimske paralimpijske igre, na katerih bo naš edini predstavnik Jernej Slivnik, paraalpski smučar, za katerega bo to drugi nastop na igrah.

V lov za 52. slovensko paralimpijsko medaljo

Jernej je letos januarja dokazal, da je del svetovne elite. Če so na prejšnjih tekmovanjih nanj gledali kot na mladega in nadobudnega smučarja, ga trepljali po glavi, je danes konkurenci jasno, da lahko Jernej v Pekingu poseže tudi po medaljah. To je nakazal januarja letos, ko je na svetovnem prvenstvu osvojil četrto mesto v slalomu in sedmo v veleslalomu.

Podpora slovenskim parašportnikom še nadaljnja tri leta

Lidl Slovenija od leta 2016 podpira slovenske parašportnike. V tem letu smo sodelovanje kot zlati sponzor Zveze za šport invalidov Slovenije – Slovenskega paraolimpijskega komiteja podaljšal še za nadaljnja tri leta. Skupaj s slovenskimi športniki invalidi in njihovo krovno organizacijo želimo dvigniti prepoznavnost slovenskega parašporta in športnikov, ki dosegajo izjemne rezultate na svetovni ravni, obenem pa s programom Postani športnik spodbuditi, da bi se čim več mladih invalidov vključilo v različne športne aktivnosti.

Foto: Peter Giodani

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija01. 10. 2022 By boljsisvet@lidl.si

NAMEN, KI JE DOBER KOT KRUH – SKUPNA PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA SLOVENIJA

Oktober je v Lidlu Slovenija že tradicionalno obarvan v rožnato. Že tretje leto zapored smo se povezali z našim dobaviteljem Žitom, ki je v svojih pekarnah ustvaril poseben Kruh roza oktober. Kruh se bo v oktobru prodajal izključno v 63 Lidlovih trgovinah, z delom izkupička od njegove prodaje pa bomo skupaj z Žitom podprli Europo Donno Slovenija – Slovensko združenje za boj proti raku dojk.
Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Poslovni partnerji21. 09. 2022 By boljsisvet@lidl.si

TRGOVINE LIDLA SLOVENIJA ODSLEJ TUDI DEMENCI PRIJAZNE TOČKE

Lidl Slovenija se je kot prvi trgovec v Sloveniji pridružil demenci prijaznim točkam Spominčice - Alzheimer Slovenija. Zaposleni v vseh naših trgovinah imajo potrebno osnovno znanje o demenci in so usposobljeni za komunikacijo z osebami z demenco ter jim tako lahko nudijo pomoč v primeru, ko se izgubijo.
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Ponudba10. 02. 2022 By boljsisvet@lidl.si

Z NOVIMI UČNIMI PRIPOMOČKI DO BOLJŠEGA RAZVOJA GLUHIH IN NAGLUŠNIH OTROK

V sklopu letne dobrodelne donacije Deluxe, s katero pod okriljem naše trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet že vrsto let prispevamo k lepši prihodnosti otrok in mladostnikov, smo ljubljanskemu, mariborskemu in portoroškemu zavodu oziroma centru za gluhe in naglušne predali donacijo za nakup različnih učnih pripomočkov, ki so potrebni za optimalen razvoj gluhih in naglušnih otrok in mladostnikov ter za nudenje ustrezne strokovne pomoči.
TOP