Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

PARALIMPIJSKE IGRE V PEKINGU: JERNEJ SLIVNIK RESEN KONKURENT NA BELIH STRMINAH

Objavljeno:

03/03/2022

Deli:

V petek, 4. 3. 2022, se v Pekingu začenjajo zimske paralimpijske igre, na katerih bo naš edini predstavnik Jernej Slivnik, paraalpski smučar, za katerega bo to drugi nastop na igrah.

V lov za 52. slovensko paralimpijsko medaljo

Jernej je letos januarja dokazal, da je del svetovne elite. Če so na prejšnjih tekmovanjih nanj gledali kot na mladega in nadobudnega smučarja, ga trepljali po glavi, je danes konkurenci jasno, da lahko Jernej v Pekingu poseže tudi po medaljah. To je nakazal januarja letos, ko je na svetovnem prvenstvu osvojil četrto mesto v slalomu in sedmo v veleslalomu.

Podpora slovenskim parašportnikom še nadaljnja tri leta

Lidl Slovenija od leta 2016 podpira slovenske parašportnike. V tem letu smo sodelovanje kot zlati sponzor Zveze za šport invalidov Slovenije – Slovenskega paraolimpijskega komiteja podaljšal še za nadaljnja tri leta. Skupaj s slovenskimi športniki invalidi in njihovo krovno organizacijo želimo dvigniti prepoznavnost slovenskega parašporta in športnikov, ki dosegajo izjemne rezultate na svetovni ravni, obenem pa s programom Postani športnik spodbuditi, da bi se čim več mladih invalidov vključilo v različne športne aktivnosti.

Foto: Peter Giodani

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija02. 11. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ČAROBNI PRAZNIKI V LIDLU SLOVENIJA

V prazničnem času želimo v Lidlu pričarati posebne trenutke. Zato skupaj pričenjamo letošnjo praznično kampanjo, ki smo jo poimenovali »Čarobnost praznikov«. Akcijo najdete v naših trgovinah, na televiziji, družbenih omrežjih in v naši aplikaciji Lidl Plus.
Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Roza oktober02. 10. 2023 By boljsisvet@lidl.si

PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA S KRUHOM ROZA OKTOBER

Nova, že tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novosti: nove navdihujoče goste in znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici - Tina Cipot in Urška Ahac. S podkastom bosta sledili njuni misiji za boljši svet: da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini - z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Okolje    Za manj zavržene hrane29. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

LIDL SLOVENIJA Z OZAVEŠČANJEM, OPTIMIZACIJAMI IN DONACIJAMI SKUPAJ S PARTNERJI ZA MANJ ZAVRŽENE HRANE

Danes obeležujemo mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani. Ob tej priložnosti sta Lidl Slovenija in Skupina Etri v središču Ljubljane pripravila degustacijo jedi iz presežkov hrane, ki nastajajo v okviru inovativnega koncepta Mini tovarna. Lidl Slovenija poleg tega nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju zmanjševanja količin zavržene hrane.
TOP