Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

PLASTENKE ZA JUNAKE

Lidl Slovenija in Interzero Slovenija podpirata akcijo društva Junaki 3. nadstropja Plastenke za Junake. Od septembra 2023 do februarja 2024 lahko v izbranih treh Lidlovih trgovinah (Kranj Šuceva, Ljubljana Toplarniška, Maribor Titova) oddate odpadno plastenko pijač in s tem prispevate sredstva za društvo Junaki 3. nadstropja.

Društvo Junaki 3. nadstropja plastenke zbira za delovanje na področju zdravstvenega varstva otrok, zdravljenih na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike Ljubljani.

Zbiramo plastenke za Junake!

Kako deluje?

Zberi plastenke pijač

in jih prinesi v eno izmed treh Lidlovih trgovin.

Vstavi jih v avtomat.

Avtomat sprejema plastenke z volumnom od 100 ml do 3 litrov.

Z vsako oddano plastenko doniraš

društvu Junaki 3. nadstropja.

Zbrane plastenke bodo predane

družbi za upravljanje z odpadno embalažo Interzero Slovenija.

Kako in zakaj zbiramo?

Pogosta vprašanja o akciji "Plastenka za junake"

Pretekla sodelovanja z društvom Junaki 3. nadstropja

2020
2020

Deluxe donacija: Prenova sobe zaupanja

V Lidlu Slovenija smo skupaj z društvom Junaki 3. nadstropja odprli sobo zaupanja na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani, ki je namenjena pogovorom med starši in zdravniki na oddelku najmlajših bolnikov z rakom. Nastala je v okviru donacije Deluxe 2020, ki jo v Lidlu Slovenija, skupaj s kupci prazničnih premium izdelkov iz linije Deluxe, ki so v prodaji v novembra in decembra, že vrsto let namenjamo ustvarjanju boljšega sveta za najmlajše.

2021

Zlati september 2021

V sodelovanju z dobaviteljem linških piškotov Konditorjem smo razvili prav poseben t. i. "zlati izdelek" - linške piškote z Viki kremo, ki so bili v septembru 2021 na voljo ekskluzivno v trgovinah Lidl. Od vsakega prodanega izdelka smo namenili 0,30 € v program društva Junaki 3. nadstropja.

Zlati september 2022

V naši akciji se nam je tokrat, poleg Konditorja pridružil še dobavitelj Viki kreme, podjetje Petlja. Skupaj smo od prodaje posameznega "zlatega izdelka" namenili 0,50 € Junakom 3. nadstropja.

2023

Projekt podpirata

Povezane novice

Preberi več + Aktualno    Zlati september14. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ZBIRAMO PLASTENKE ZA JUNAKE: V LIDLU SLOVENIJA PODPIRAMO DRUŠTVO JUNAKI 3. NADSTROPJA PRI ZBIRANJU PLASTENK

V Lidlu Slovenija se že tretje leto pridružujemo obeleževanju Zlatega septembra, meseca ozaveščanja o otroškem raku. Tokrat smo se, skupaj z Interzero Slovenija, odzvali na pobudo društva Junaki 3. nadstropja in društvo podprli pri zbiranju odpadnih plastenk v humanitarne namene. Za vsako oddano plastenko pa bosta tako Lidl Slovenija kot Interzero Slovenija donirala še dodatnih 5 centov. Preveri, kako lahko pomagaš tudi ti.
Preberi več + Aktualno    Zlati september18. 10. 2022 By boljsisvet@lidl.si

»ZLATI IZDELEK« JUNAKOM 3. NADSTROPJA PODARIL 4845 EVROV

V Lidlu Slovenija smo že drugo leto zapored obeležili zlati september – mesec ozaveščanja o otroškem raku. Tudi tokrat sta se nam pri dobrodelni noti pridružila dva slovenska dobavitelja, Konditor in Petlja. Skupaj z Lidlovimi kupci smo tako od prodaje linških keksov z Viki kremo zbrali 4845 EUR in jih namenili društvu Junaki 3. nadstropja.
Preberi več + Aktualno    Zlati september02. 09. 2022 By boljsisvet@lidl.si

LINŠKI PIŠKOTI Z VIKI KREMO ZA JUNAKE 3. NADSTROPJA

September je mesec ozaveščanja o otroškem raku, ozaveščevalni akciji pa se letos pridružujemo tudi v Lidlu Slovenija. Dobrodelni noti se tudi tokrat pridružujeta Konditor in dobavitelj Viki kreme, podjetjem Petlja. Od prodaje linških piškotov z Viki kremo, v posebej označenem pakiranju, bomo donirali 0,5 € v program društva Junaki 3. nadstropja.
TOP