Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

PODKAST USTVARIMO BOLJŠI SVET

Leonida Mrgole: "Otrokom mora biti tudi dolgčas."

Objavljeno:

17/07/2023

Deli:

Gostja tokratne epizode podkasta Ustvarimo boljši svet je Leonida Mrgole, svetovalka za odnose, ki skupaj z možem Albertom že skoraj 30 let ustvarja boljši svet v Zavodu Vezal. S soprogom sta avtorja knjige Izštekani najstniki in starši, ki štekajo, vodita delavnice in predavata staršem, dobro leto pa tudi skupnost Skulam, ki je podporna skupnost staršev najstnikov. Lea odgovarja na strahove staršev, ki se bojijo, da bi bilo njihovim otrokom kdaj dolgčas, in kot strokovnjakinja za odnose ter obenem mama štirih, zdaj že odraslih otrok deli odgovor na vprašanje, ali lahko postavljaš meje in si z otrokom hkrati povezan?

Pred vami je podkast o partnerskem in starševskem odnosu, o tem, da otrok ni enako njegova šolska ocena in seveda tudi o najstniškem upiranju, ki mu ne moremo pobegniti, ga pa mnogo lažje preživimo, če se ga lotimo povezani in s kančkom humorja.

Vabljeni k poslušanju zanimive in uporabne epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Več o Lei pa najdete na: www.vezal.si

Dosedanjim epizodam podkasta Ustvarimo boljši svet pa lahko prisluhnete tukaj ali pa se nanj naročite na Applovi ali Googlovi platformi za podkaste ter na platformah Spotify, Deezer oz. na Lidlovem Youtube kanalu.

Vabljeni k poslušanju!

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija02. 11. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ČAROBNI PRAZNIKI V LIDLU SLOVENIJA

V prazničnem času želimo v Lidlu pričarati posebne trenutke. Zato skupaj pričenjamo letošnjo praznično kampanjo, ki smo jo poimenovali »Čarobnost praznikov«. Akcijo najdete v naših trgovinah, na televiziji, družbenih omrežjih in v naši aplikaciji Lidl Plus.
Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Roza oktober02. 10. 2023 By boljsisvet@lidl.si

PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA S KRUHOM ROZA OKTOBER

Nova, že tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novosti: nove navdihujoče goste in znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici - Tina Cipot in Urška Ahac. S podkastom bosta sledili njuni misiji za boljši svet: da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini - z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Okolje    Za manj zavržene hrane29. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

LIDL SLOVENIJA Z OZAVEŠČANJEM, OPTIMIZACIJAMI IN DONACIJAMI SKUPAJ S PARTNERJI ZA MANJ ZAVRŽENE HRANE

Danes obeležujemo mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani. Ob tej priložnosti sta Lidl Slovenija in Skupina Etri v središču Ljubljane pripravila degustacijo jedi iz presežkov hrane, ki nastajajo v okviru inovativnega koncepta Mini tovarna. Lidl Slovenija poleg tega nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju zmanjševanja količin zavržene hrane.
TOP