Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

PODKAST USTVARIMO BOLJŠI SVET

Lucija Odar: "Narava je prostor za raziskovanje, ustvarjanje in uživanje."

Objavljeno:

27/07/2023

Deli:

Gostja pete epizode podkasta Ustvarimo boljši svet je Lucija Odar, po poklicu gozdarka, sicer pa mamica, hribovka in avtorica priljubljenega profila na Instagramu 1000 ur zunaj. Z Urško sta se pogovarjali o različnih tematikah, ki so povezane z naravo in človekom v njej. Lucija je delila nasvete, kaj vse početi v naravi in kako se z družino vključiti v njen tok. Opogumlja pa nas tudi, da se v naravo podamo v vsakem vremenu in brez strahu pred znanim in neznanim.

Vabljeni k poslušanju pete epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Dosedanjim epizodam podkasta Ustvarimo boljši svet pa lahko prisluhnete tukaj ali pa se nanj naročite na Applovi ali Googlovi platformi za podkaste ter na platformah Spotify, Deezer oz. na Lidlovem Youtube kanalu.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija02. 11. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ČAROBNI PRAZNIKI V LIDLU SLOVENIJA

V prazničnem času želimo v Lidlu pričarati posebne trenutke. Zato skupaj pričenjamo letošnjo praznično kampanjo, ki smo jo poimenovali »Čarobnost praznikov«. Akcijo najdete v naših trgovinah, na televiziji, družbenih omrežjih in v naši aplikaciji Lidl Plus.
Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Roza oktober02. 10. 2023 By boljsisvet@lidl.si

PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA S KRUHOM ROZA OKTOBER

Nova, že tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novosti: nove navdihujoče goste in znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici - Tina Cipot in Urška Ahac. S podkastom bosta sledili njuni misiji za boljši svet: da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini - z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Okolje    Za manj zavržene hrane29. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

LIDL SLOVENIJA Z OZAVEŠČANJEM, OPTIMIZACIJAMI IN DONACIJAMI SKUPAJ S PARTNERJI ZA MANJ ZAVRŽENE HRANE

Danes obeležujemo mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani. Ob tej priložnosti sta Lidl Slovenija in Skupina Etri v središču Ljubljane pripravila degustacijo jedi iz presežkov hrane, ki nastajajo v okviru inovativnega koncepta Mini tovarna. Lidl Slovenija poleg tega nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju zmanjševanja količin zavržene hrane.
TOP