Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

PODKAST USTVARIMO BOLJŠI SVET: Anže Avbelj: "Zaradi aktivnosti, ki me polnijo, sem lahko boljši partner in oče."

Objavljeno:

29/06/2023

Deli:

V Lidlu Slovenija vemo, da je potrebno boljši svet aktivno ustvarjati in ne le sanjati o njem. Začeti pa moramo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini.

Tokrat mikrofon prevzema vitalna dvojica. V tretji epizodi 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet se namreč pogovarjata trenerja Lidlove Vitalnice – vsem že dobro poznana gostiteljica Urška in Anže Avbelj – športni pedagog, osebni trener in oče treh otrok, ki dobro ve, kako umestiti gibanje v spiralo vsakodnevnih aktivnosti. Pred vami je podkast o najboljših idejah za družinski izlet in med drugim tudi o tem, da otrokom vrednote najbolj učinkovito prenesemo z zgledom.

Vabljeni k poslušanju nove epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija. Na Youtube kanalu Lidla Slovenija pa najdete veliko Anžetovih idej za aktivne vikende in razne vadbe.

Več o Lidlovi Vitalnici najdete na: https://www.lidl.si/vitalnica in na https://www.youtube.com/watch?v=1r3Ktyin8qk

Več o Anžetu lahko preberete: https://www.lidl.si/vitalnica/migajte-z-anzetom

Dosedanjim epizodam podkasta Ustvarimo boljši svet pa lahko prisluhnete tukaj ali pa se nanj naročite na Applovi ali Googlovi platformi za podkaste ter na platformah Spotify, Deezer oz. na Lidlovem Youtube kanalu.

Vabljeni k poslušanju!

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija02. 11. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ČAROBNI PRAZNIKI V LIDLU SLOVENIJA

V prazničnem času želimo v Lidlu pričarati posebne trenutke. Zato skupaj pričenjamo letošnjo praznično kampanjo, ki smo jo poimenovali »Čarobnost praznikov«. Akcijo najdete v naših trgovinah, na televiziji, družbenih omrežjih in v naši aplikaciji Lidl Plus.
Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Roza oktober02. 10. 2023 By boljsisvet@lidl.si

PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA S KRUHOM ROZA OKTOBER

Nova, že tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novosti: nove navdihujoče goste in znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici - Tina Cipot in Urška Ahac. S podkastom bosta sledili njuni misiji za boljši svet: da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini - z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Okolje    Za manj zavržene hrane29. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

LIDL SLOVENIJA Z OZAVEŠČANJEM, OPTIMIZACIJAMI IN DONACIJAMI SKUPAJ S PARTNERJI ZA MANJ ZAVRŽENE HRANE

Danes obeležujemo mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani. Ob tej priložnosti sta Lidl Slovenija in Skupina Etri v središču Ljubljane pripravila degustacijo jedi iz presežkov hrane, ki nastajajo v okviru inovativnega koncepta Mini tovarna. Lidl Slovenija poleg tega nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju zmanjševanja količin zavržene hrane.
TOP