Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

POSLUŠAJ IN NAJDI NAVDIH

V Sloveniji so številni projekti, enkratni ljudje, katerih poslanstvo je spreminjati ta svet v njegovo boljšo različico. Ker verjamemo, da je treba pozitivnim zgodbam, trmastim posameznikom, vztrajnosti, motivaciji in energiji, vsem in vsemu, kar želi spremeniti svet na bolje, ponuditi priložnost, da nas navdahne, je nastal podcast Ustvarimo boljši svet.

Naj vas spodbudi in motivira, da tudi sami stopite na pot k boljšemu svetu – vsak korak šteje! Zato prisluhnite zgodbam posameznikov, ki verjamejo, da le sanjati o boljšem svetu ni dovolj.

Zakaj podcast o boljšem svetu?

Kar tretjina vprašanih je v Lidlovi raziskavi o družbeni odgovornosti odgovorila, da čuti, da lahko tudi sami naredijo veliko, da bo naš svet postal boljši in lepši. Številni projekti in enkratni posamezniki želijo spreminjati ta svet v njegovo boljšo različico. Ti so odličen navdih za naš podcast. Naj bodo vaša in naša in iskren navdih pri korakih do boljšega sveta.

Rok Terkaj - Trkaj: Glasba spreminja svet

Z Rokom Terkajem smo se sprehodili po njegovih projektih, v katere vlaga izredno veliko energije in volje, da premakne stvari na bolje. Kako z glasbo spreminja svet in zakaj nikoli ne bo imel debele kože prisluhnite v prvi oddaji podkasta Ustvarimo boljši svet.

TOP