Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Praznični podkast Ustvarimo boljši svet: Tudi, ko je svet nor, lahko narediš prodor!

Objavljeno:

23/12/2021

Deli:

Kako ustvarjati boljši svet? Enostavno – korak za korakom. A kako preiti od misli v misijo? 

Prisluhnite posebni praznični epizodi, naj vas nekateri gosti iz prve sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, prepričajo, da dobra in odgovorna dejanja vedno štejejo. Naj vas glasbenik Rok Terkaj, Ninna Kozorog (Humanitarček), Hana Košan (Kralji ulice), paraplavalec Darko Đurić in Mojca Furlan (Reks in Mila) navdahnejo, da vsak zase in vsi skupaj nekaj naredimo!

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

 

Povezani podkasti

TOP