Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Ninna Kozorog, Humanitarček: »Pomoč mora biti dostojna in dostojanstvena.«

Objavljeno:

08/12/2021

Deli:

Prisluhnite novi epizodi podkasta Ustvarimo boljši svet, v katerem gostimo Ninno Kozorog. 

Ninna Kozorog, zdravnica, nevrologinja in nevrofiziologinja, je pogonska sila Humanitarčka, društva, ki je s svojimi aktivnostmi usmerjen predvsem v reševanje stisk starejših. Brez dlake na jeziku, jasno in skozi desetletje izkušenj pri tem opozarja, da mora biti pomoč komurkoli vedno dostojna in dostojanstvena.

V Sloveniji so številni projekti, enkratni ljudje, katerih poslanstvo je spreminjati ta svet v njegovo boljšo različico. In ravno ti so odličen navdih za naš podkast Ustvarimo boljši svet. Naj bodo vaša in naša spodbuda, iskren navdih pri korakih do boljšega sveta.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

 

Povezani podkasti

TOP