Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Darko Đurić, paralimpijec: »Mlade lahko naučim, da je treba vztrajati.«

Objavljeno:

08/12/2021

Deli:

Prisluhnite novi epizodi podkasta Ustvarimo boljši svet, v katerem gostimo paralimpijca Darka Đurića. 

Darko Đurić, nekdanji paraplavalec, je lani končal svojo športno pot, ki je bila, kot pravi sam, tlakovana tako z vzponi in padci, a s številnimi osvojenimi naslovi na svetovnih in evropskih prvenstvih, se Darko gotovo uvršča med najuspešnejše parašportnike pri nas. V 7. epizodi podkasta Ustvarimo boljši svet smo se z njim pogovarjali o tem, kako, čeprav je na svet prijokal brez obeh nog in ene roke, živi v svoji, prav posebni definiciji cone udobja, kako premaguje izzive in vedno znova gradi svoje sanje.

V Sloveniji so številni projekti, enkratni ljudje, katerih poslanstvo je spreminjati ta svet v njegovo boljšo različico. In ravno ti so odličen navdih za naš podkast Ustvarimo boljši svet. Naj bodo vaša in naša spodbuda, iskren navdih pri korakih do boljšega sveta.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

 

Povezani podkasti

TOP