Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Matej Markovič, ultratriatlonec in humanitarec: "Humanitarnost imaš v sebi ali pa nimaš."

Objavljeno:

02/02/2022

Deli:

Prisluhnite novi sezoni podkasta Ustvarimo boljši svet, kjer gostimo Mateja Markoviča, ultratriatlonca in športnika v svetovnem merilu, humanitarca in predsednika športno-humanitarnega društva Vztrajaj - Never give up. V društvu skupaj z ostalimi prostovoljci organizira tekme z dobrodelno noto. Med najbolj znane projekte sodijo Srce Sloveniji, Ruthin tek, Deset krogov za deset nasmehov, itd.

V podkastu med drugim prisluhnite tudi, kaj bi Matej v svetu spremenil, če bi imel možnost uporabiti čarobno palčko.

 

 

 

 

Vir naslovne fotografije: osebni arhiv

Vir fotografije: R. I.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

 

Povezani podkasti

TOP