Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Urška Ahac, Lidlova Vitalnica: "Vzemimo si čas za gibanje, to je pomembno!"

Objavljeno:

04/03/2022

Deli:

Čeprav je Urška Ahac otrok poletja, je večino svojega življenja preživela v zimi. Ko je opustila kariero športnice, se je bolj posvetila športni znanosti, ki je še danes njena prva ljubezen.

Kineziologinja danes deluje kot samostojna svetovalka na področju prehrane in športa ter kot osebna trenerka.
Kot velika ljubiteljica svežega zraka, gozdov, gora in vsega naravnega, vsak prost trenutek, pa naj bo sončen ali deževen, preživi nekje na prostem - najraje na tistem “neuporabnem” terenu, ki se skriva nad 2000 m nadmorske višine. Zadnjih nekaj mesecev je izbirala lažje dostopne destinacije, saj je s seboj vedno vzela še podnajemnika, zdaj že nadobudnega dojenčka Maksa, ki se jim je v zunanjem svetu pridružil v začetku junija. Se pa že nekaj let z njo in z njenim partnerjem po hribih in gorah podi njun kuža Sky, ki mu vedno z veseljem prilagodita izlet, saj v zanj varnih gorskih podvigih neizmerno uživa. Več o Lidlovi Vitalnici.

Vir fotografije: osebni arhiv

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP