Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Urška Kolenc, Junaki 3. nadstropja: "Včasih objem in pogled povesta več kot besede."

Objavljeno:

08/04/2022

Deli:

Urška Kolenc je predsednica društva Junaki 3. nadstropja. Leta 2018 se je Urškina družina poslovila od svoje najmlajše članice, še ne dve in polletne Eme. Junaki 3. nadstropja želijo olajšati breme, ki ga družine doživljajo, ko prejmejo zloveščo diagnozo, na njihovi poti skozi zdravljenje.
Urška je namreč zaradi zgodbe svoje družine vedela, da je bil tudi njej pogovor o vsem, kar so preživljali tiste tedne, ko je bila Ema v bolnišnici, v veliko oporo.
Otroški rak je v razvitem svetu drugi najpogostejši vzrok smrti pri otrocih, starih od 5 do 14 let, takoj za poškodbami.
Junake 3. nadstropja lahko podprete tudi z SMS donacijo z JUNAKI5 na 1919. Več o društvu pa najdete na https://junaki3nadstropja.si/

Vir fotografije: osebni arhiv

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP