Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Ana Struna Bregar, CER - Partnerstvo za trajnostno gospodarstvo: "Vso tehnologijo imamo, da bi lahko dosegli trajnost. Pa tega ne naredimo."

Objavljeno:

11/05/2022

Deli:

Zakaj je pomembno, da se v misiji za boljši svet aktivirajo posamezniki in podjetja? Zakaj kljub nenehnem opominjanju s strani različnih organizacij, da se čas izteka, kljub številnim ujmam, ki jasno nakazujejo, da se ljudje moramo spremeniti, če želi preživeti, še vedno živimo dokaj brezbrižno? Ana Struna Bregar, izvršna direktorica poslovnega združenja CER, Partnerstva za trajnostno gospodarstvo, pravi, da je razlog v tem, da se ne želimo spreminjati, saj smo kot človeštvo navajeni na udobje, ki nam ga sodobni svet nudi.

Diplomirana inženirka arhitekture se več kot 15 let se ukvarja z razvojem in vodenjem platform za predstavitev inovativnih praks, ozaveščanje in promocijo kakovostne arhitekture in trajnostnega gospodarstva. V zadnjih letih se je posvetila trajnostnemu managementu in pospeševanju podnebno nevtralnega gospodarstva. Na tem področju je pridobila več certifikatov, med ostalimi tudi University of Cambridge.
Je avtorica različnih strokovnih prispevkov, facilitatorka, moderatorka in predavateljica na strokovnih dogodkih.

Vir fotografije: osebni arhiv

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP