Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Marko Oman, Zavetišče Ljubljana: "Ljubljenčkov ne izbirajmo z očmi."

Objavljeno:

27/05/2022

Deli:

Tudi pri vas velja, da je dom tam, kjer se dlake držijo vsega, še najmanj psa? Ali mačke? Potem spadate med tiste, ki si življenja brez ljubljenčka ne moremo predstavljati. A vse živalske zgodbe se ne začnejo ali končajo srečno, sicer zavetišč za živali ne bi potrebovali. Pa jih.
Zavetišče Ljubljana letos praznuje 20 let obstoja, Marko Oman pa je njegov vodja že vrsto let. In nikoli ne neha opominjati, da naj bo odločitev za domačega ljubljenčka odločitev razuma in ne srca. Kajti zgodb o nesrečnih koncih kljub vse bolj ozaveščeni slovenski javnosti, ni malo.
Več o Zavetišču Ljubljana najdete na tej povezavi.

Avtor fotografije: Luka Bitenc

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP