Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

V tretje gre – vitalno! Tina in Urška združujeta moči!

Objavljeno:

02/06/2023

Deli:

Tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novost: nove navdihujoče goste in uporabna znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici – Tina Cipot, komunikatorka v Lidlu Slovenija, trmasta iskalka boljšega sveta, ter ambasadorka Lidlove Vitalnice, Urška Ahac, športnica, mamica in osebna trenerka, ki je prepričana, da živimo boljši svet tako, da smo sami boljši.

Njuna misija za boljši svet? Da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini – z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!

Nova sezona podkasta Ustvarimo boljši svet bo prava pustolovščina, pravita voditeljici. Zato, slušalke v ušesa, privoščite si tek, hojo na svežem zraku in se pustite navdušiti novi sezoni podkasta, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Več o Lidlovi Vitalnici najdete na: https://www.lidl.si/vitalnica

Več Urški lahko preberete: https://www.lidl.si/vitalnica/migajte-z-ursko

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP