Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Anže Avbelj: "Zaradi aktivnosti, ki me polnijo, sem lahko boljši partner in oče."

Objavljeno:

29/06/2023

Deli:

Tokrat mikrofon prevzema vitalna dvojica. V tretji epizodi 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet se namreč pogovarjata trenerja Lidlove Vitalnice – vsem že dobro poznana gostiteljica Urška in Anže Avbelj – športni pedagog, osebni trener in oče treh otrok, ki dobro ve, kako umestiti gibanje v spiralo vsakodnevnih aktivnosti. Pred vami je podkast o najboljših idejah za družinski izlet in med drugim tudi o tem, da otrokom vrednote najbolj učinkovito prenesemo z zgledom.

Vabljeni k poslušanju nove epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Na Youtube kanalu Lidla Slovenija pa najdete veliko Anžetovih idej za aktivne vikende in razne vadbe.Več o Lidlovi Vitalnici najdete na: https://www.lidl.si/vitalnica in na https://www.youtube.com/watch?v=1r3Ktyin8qk

Več o Anžetu lahko preberete: https://www.lidl.si/vitalnica/migajte-z-anzetom

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

 

 

Povezani podkasti

TOP