Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Prof. dr. Tjaša Filipčič: »Pomembni sta prava družba in ustrezna pot.«

Objavljeno:

15/06/2023

Deli:

V drugi epizodi 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet voditeljici Tina in Urška gostita športno pedagoginjo in športno navdušenko prof. dr. Tjašo Filipčič, ki s svojo strokovnostjo in toplino predstavi delo z osebami z različnimi oviranostmi. In o čem teče beseda? O vzhičenih objemih na vrhu gora, ravno prav zahtevnih ciljih ter učenju matematike, tujih jezikov in naravoslovja skozi gibanje za dokazano boljše rezultate.

Nova epizoda podkasta Ustvarimo boljši svet vabi v gibanje na način, ki najbolj odgovarja posamezniku. Ste za tek, hojo ali morda ples? Ni pomembno, dokler imate ob sebi pravo družbo in v tem uživate.

Vabljeni, da med osvajanjem ciljev in premagovanjem za vas najbolj primernih poti, prisluhnete novi epizodi podkasta, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

 

 

Povezani podkasti

TOP