Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Leonida Mrgole: "Otrokom mora biti tudi dolgčas."

Objavljeno:

17/07/2023

Deli:

Gostja tokratne epizode podkasta Ustvarimo boljši svet je Leonida Mrgole, svetovalka za odnose, ki skupaj z možem Albertom že skoraj 30 let ustvarja boljši svet v Zavodu Vezal. S soprogom sta avtorja knjige Izštekani najstniki in starši, ki štekajo, vodita delavnice in predavata staršem, dobro leto pa tudi skupnost Skulam, ki je podporna skupnost staršev najstnikov. Lea odgovarja na strahove staršev, ki se bojijo, da bi bilo njihovim otrokom kdaj dolgčas, in kot strokovnjakinja za odnose ter obenem mama štirih, zdaj že odraslih otrok deli odgovor na vprašanje, ali lahko postavljaš meje in si z otrokom hkrati povezan?

Pred vami je podkast o partnerskem in starševskem odnosu, o tem, da otrok ni enako njegova šolska ocena in seveda tudi o najstniškem upiranju, ki mu ne moremo pobegniti, ga pa mnogo lažje preživimo, če se ga lotimo povezani in s kančkom humorja.

Vabljeni k poslušanju zanimive in uporabne epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Več o Lei pa najdete na: www.vezal.si

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

 

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP