Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Lucija Odar: "Narava je prostor za raziskovanje, ustvarjanje in uživanje."

Objavljeno:

24/07/2023

Deli:

Gostja pete epizode podkasta Ustvarimo boljši svet je Lucija Odar, po poklicu gozdarka, sicer pa mamica, hribovka in avtorica priljubljenega profila na Instagramu 1000 ur zunaj. Z Urško sta se pogovarjali o različnih tematikah, ki so povezane z naravo in človekom v njej. Lucija je delila nasvete, kaj vse početi v naravi in kako se z družino vključiti v njen tok. Opogumlja pa nas tudi, da se v naravo podamo v vsakem vremenu in brez strahu pred znanim in neznanim.

Vabljeni k poslušanju pete epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP