Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Luka Kovačič: »Sinu želim pokazati, kaj vse ponuja življenje.«

Objavljeno:

25/08/2023

Deli:

V zadnji epizodi 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet kukamo v zasebni svet družine, ki je prežeta s športom, obenem pa se tako kot številne druge med nami sooča z izzivi vzgoje, partnerstva in sveta nasploh. Pogovarjata se Urška in njen partner Luka Kovačič - vrhunski športnik, gorski tekač, turni smučar, planinski vodnik in oče. O tem, kako aktivno vključujeta sina v svoj vsakdan in tudi o realnosti, ki se skriva za na videz popolnim Instagram profilom.

Sedma epizoda 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija, še zadnjič v tej sezoni vabi k poslušanju. Opogumlja pa nas tudi, da se aktivnosti, ki nas polnijo lotimo v vsakem primeru: poleti, pozimi, naj bomo sami, v dvoje ali pa z družino.

Več o Lukovih profesionalnih, zasebnih in družinskih podvigih si lahko pogledate na njegovem Instagram profilu.

Vabljeni k poslušanju zadnje epizode 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP