Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

POHVALA DA LJUDEM KRILA

Objavljeno:

20/09/2019

Deli:

Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomembna je pri tem pohvala, zato smo nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Povabili smo vas, da predlagate sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli smo več kot 70 predlogov oziroma pohval, se vsem zahvalili s sladko pozornostjo, izbranim petim pa smo pripravili tudi posebno presenečenje na delovnem mestu.

PRESENEČENJA NA DELOVNEM MESTU

Komisija je izmed 76 prejetih predlogov izbrala pet sodelavk, ki jih je naša ekipa z glasbeno umetnico in ambasadorko akcije Ustavi se! Matejo Bobek na čelu presenetila na delovnem mestu.

Naziv NAJ SODELAVKE in nagrado so prejele:

  • Vanja Traven, recepcija
  • Petra Kavčič, skladišče
  • Jožica Poje, trgovina Novo mesto
  • Sonja Neubauer, SSC
  • Lidija Lazanski, trgovina Brežice

»Vanja je vsak dan v večini primerov prvi stik vsakega zaposlenega, ko pride v podjetje. Vedno je nasmejana, dobre volje in zaradi nje je naša recepcija zelo pozitiven prostor. Ne glede na to, kakšne volje stopiš v recepcijo, če si vzameš tisti trenutek za interakcijo, ko te Vanja lepo sprejme, se dan takoj začne bolj pozitivno …« Tjaša

Receptorki Vanji se je za vse nasmeške in prijazne sprejeme zahvalila sodelavka Tjaša.

»Predlagam osebo, ki si res zasluži presenečenje, svojo botro Petro Kavčič. Je super oseba, ki vedno priskoči na pomoč.« Kristina

Skladiščnico Petro smo presenetili pred hladilnico, kjer dela. Po presenečenju si je vzela čas za pavzo, saj je vodji Nataši dejala, da ne ve, kako naj po takem čustvenem momentu normalno dela.

»Tako dobre in tople sodelavke, kot je Jožica, si ne moreš niti predstavljati … Vedno je pripravljena trdo delati, in ko kdo potrebuje pomoč, vedno pomaga. Deli nasvete. In ko vidi, da me kaj muči, pride k meni in me objame. Vse pohvale zanjo!« Sandra K.

V Novem mestu smo presenetili Jožico, ki je v podjetju že deset let. Nad Sandrino nominacijo in samim presenečenjem je bila ganjena.

VPE Lidija iz Brežic je mislila, da smo k njim prišli snemat z drugim namenom, zato je bila ob našem prihodu rahlo zmedena, ampak potem je izpadlo super. Definitivno je bilo to presenečenje z velikim P-jem.

»Vodja Lidija je s srcem in dušo z nami. Vedno je dobre volje in mi pomaga ter razloži, če česa ne vem oziroma jo ponovno vprašam, in pri tem nikoli ne pokaže slabe volje … Je spoštljiva do vsakogar in pravična, upošteva vse naše želje, če le ima možnost … Radi jo imamo in je ne damo.« Brigita

»Sonja je čudovita oseba, ki izžareva veselje in pozitivno energijo. Čeprav prevzema na oddelku ogromno odgovornost, ima zmeraj čas za sodelavce, da jim priskoči na pomoč ali pa ponudi ramo, na katero se lahko nasloniš v težkih časih … S svojo dobro voljo, pozitivno energijo in nasveti si zagotovo zasluži naziv NAJ SODELAVKA.« Natalija

Odpravili smo se tudi v SSC Maribor, kjer se je ekipa veselila skupaj s Sonjo, ki smo ji malce zamaknili delo od doma z opravičilom »nujnega« sestanka – presenečenja.Vsa presenečenja smo združili v enem videoposnetku, iz katerega kar sije pozitivna energija in čustvenost trenutkov.

Oglejte si ga na tej povezavi.

 

Izmed vseh pošiljateljev predlogov smo izžrebali 10 oseb, ki so prejele paket »Ustavi se« za razvajanje. Prav vsi pa so prejeli drobno presenečenje v dveh izvodih – zase in za osebo, ki so jo predlagali.

Tako sta se sladkega presenečanja in paketa »Ustavi se« razveselili Sara in Neža iz kadrovskega oddelka.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji10. 09. 2020 By boljsisvet@lidl.si

NOVA PRILOŽNOST ZA PERSPEKTIVNE MLADE VINARJE

Natečaj, ki smo ga preteklih sedem let poznali pod imenom Lidlov mladi vinar, se jeseni vrača v prenovljeni obliki in z novim imenom, Mladi vinar Slovenije. Namen pa ostaja enak – mladim vinarjem ponuditi priložnost, da svoje izdelke predstavijo slovenskim ljubiteljem vina.
Preberi več + Družba    Ostali projekti    Osveščamo male in velike    Zdravko Lidl02. 07. 2020 By boljsisvet@lidl.si

DOBRODELNA ŠOLSKA BELEŽKA ZDRAVKA LIDLA

V Lidlu Slovenija smo že drugo leto zapored ustvarili šolsko beležko Zdravka Lidla, ki ima tudi dobrodelno noto. Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije ustvarjamo boljši svet.
Preberi več + Aktualno    Družba    Osveščamo male in velike    Zdravko Lidl24. 06. 2020 By boljsisvet@lidl.si

ZAKLJUČEK NATEČAJA USTVARJALNE KUHARIJE IN SLOVESNA PODELITEV IGRALA

V Lidlu Slovenija smo skupaj z Žitom Podravka in Zavodom Zaupanje pripravili natečaj 'Ustvarjalne kuharije' in zadnji letošnji šolski dan predali v uporabo glavno nagrado.
TOP