Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

POHVALA DA LJUDEM KRILA

Objavljeno:

20/09/2019

Deli:

Letošnja akcija Ustavi se! je bila posvečena komunikaciji, ki je temelj kakovostnih odnosov. Velikokrat pozabljamo, kako pomembna je pri tem pohvala, zato smo nagradno aktivacijo zgradili okrog nje. Povabili smo vas, da predlagate sodelavke in sodelavce, ki skrbijo za dobro voljo v delovnem okolju in so vir pozitivne energije. Prejeli smo več kot 70 predlogov oziroma pohval, se vsem zahvalili s sladko pozornostjo, izbranim petim pa smo pripravili tudi posebno presenečenje na delovnem mestu.

PRESENEČENJA NA DELOVNEM MESTU

Komisija je izmed 76 prejetih predlogov izbrala pet sodelavk, ki jih je naša ekipa z glasbeno umetnico in ambasadorko akcije Ustavi se! Matejo Bobek na čelu presenetila na delovnem mestu.

Naziv NAJ SODELAVKE in nagrado so prejele:

  • Vanja Traven, recepcija
  • Petra Kavčič, skladišče
  • Jožica Poje, trgovina Novo mesto
  • Sonja Neubauer, SSC
  • Lidija Lazanski, trgovina Brežice

»Vanja je vsak dan v večini primerov prvi stik vsakega zaposlenega, ko pride v podjetje. Vedno je nasmejana, dobre volje in zaradi nje je naša recepcija zelo pozitiven prostor. Ne glede na to, kakšne volje stopiš v recepcijo, če si vzameš tisti trenutek za interakcijo, ko te Vanja lepo sprejme, se dan takoj začne bolj pozitivno …« Tjaša

Receptorki Vanji se je za vse nasmeške in prijazne sprejeme zahvalila sodelavka Tjaša.

»Predlagam osebo, ki si res zasluži presenečenje, svojo botro Petro Kavčič. Je super oseba, ki vedno priskoči na pomoč.« Kristina

Skladiščnico Petro smo presenetili pred hladilnico, kjer dela. Po presenečenju si je vzela čas za pavzo, saj je vodji Nataši dejala, da ne ve, kako naj po takem čustvenem momentu normalno dela.

»Tako dobre in tople sodelavke, kot je Jožica, si ne moreš niti predstavljati … Vedno je pripravljena trdo delati, in ko kdo potrebuje pomoč, vedno pomaga. Deli nasvete. In ko vidi, da me kaj muči, pride k meni in me objame. Vse pohvale zanjo!« Sandra K.

V Novem mestu smo presenetili Jožico, ki je v podjetju že deset let. Nad Sandrino nominacijo in samim presenečenjem je bila ganjena.

VPE Lidija iz Brežic je mislila, da smo k njim prišli snemat z drugim namenom, zato je bila ob našem prihodu rahlo zmedena, ampak potem je izpadlo super. Definitivno je bilo to presenečenje z velikim P-jem.

»Vodja Lidija je s srcem in dušo z nami. Vedno je dobre volje in mi pomaga ter razloži, če česa ne vem oziroma jo ponovno vprašam, in pri tem nikoli ne pokaže slabe volje … Je spoštljiva do vsakogar in pravična, upošteva vse naše želje, če le ima možnost … Radi jo imamo in je ne damo.« Brigita

»Sonja je čudovita oseba, ki izžareva veselje in pozitivno energijo. Čeprav prevzema na oddelku ogromno odgovornost, ima zmeraj čas za sodelavce, da jim priskoči na pomoč ali pa ponudi ramo, na katero se lahko nasloniš v težkih časih … S svojo dobro voljo, pozitivno energijo in nasveti si zagotovo zasluži naziv NAJ SODELAVKA.« Natalija

Odpravili smo se tudi v SSC Maribor, kjer se je ekipa veselila skupaj s Sonjo, ki smo ji malce zamaknili delo od doma z opravičilom »nujnega« sestanka – presenečenja.Vsa presenečenja smo združili v enem videoposnetku, iz katerega kar sije pozitivna energija in čustvenost trenutkov.

Oglejte si ga na tej povezavi.

 

Izmed vseh pošiljateljev predlogov smo izžrebali 10 oseb, ki so prejele paket »Ustavi se« za razvajanje. Prav vsi pa so prejeli drobno presenečenje v dveh izvodih – zase in za osebo, ki so jo predlagali.

Tako sta se sladkega presenečanja in paketa »Ustavi se« razveselili Sara in Neža iz kadrovskega oddelka.

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji22. 12. 2022 By boljsisvet@lidl.si

DANJELA ŠIBAV JE PRVA MLADA VINARKA SLOVENIJE 2022

10. natečaj Mladi vinar Slovenije se je z razglasitvijo absolutne zmagovalke uradno zaključil. Prvič v zgodovini natečaja je naziv najboljše med slovenskimi vinarskimi upi osvojila vinarka, in sicer Danjela Šibav iz Goriških Brd.
Preberi več + Aktualno    Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji14. 09. 2022 By boljsisvet@lidl.si

KDO BO POSTAL NOVA SLOVENSKA VINARSKA ZVEZDA?

Lidl Slovenija skupaj z Vinskim univerzumom že deseto leto zapored prireja natečaj Mladi vinar Slovenije. Tudi tokrat k sodelovanju vabimo perspektivne mlade vinarje, ki samostojno pridelujejo vino in želijo svoj izdelek predstaviti širši Sloveniji.
Preberi več + Aktualno    Lidlov mladi vinar    Poslovni partnerji27. 01. 2022 By boljsisvet@lidl.si

MLADI VINAR SLOVENIJE 2021 JE JAKOB BIZJAK

Po tesni bitki med tremi super finalisti natečaja Mladi vinar Slovenije je naziv najboljšega mladega vinarja prejel Jakob Bizjak s svojim belim vinom Chardonnay. Partnerja projekta Lidl Slovenija in Vinski univerzum smo tako uspešno zaključili že deveti natečaj za perspektivne mlade slovenske vinarje, na katerem se je letos pomerilo 30 vin. Zmagovalno vino bo v začetku pomladi umeščeno na police vseh naših Lidlovih trgovinah po celi Sloveniji.
TOP