[21. LJUBLJANSKI MARATON] LETOS SMO TEKLI Z NAVDIHOM

Minulo nedeljo, 30. oktobra, je 21. Ljubljanski maraton poskrbel za vnovično rekordno udeležbo in fantastično vzdušje. V zraku je bilo čutiti neverjetno pozitivno energijo, ki si jo je množica tekačev in navijačev predajala med seboj. Dan je bil obsijan s soncem, za Lidlovo tekaško ekipo pa prežet tudi z dobrodelnostjo.

Ljubljanskega maratona se je letos udeležilo največ sodelavk in sodelavcev Lidla Slovenije doslej. Na največjem slovenskem športnem dogodku je tako sodelovalo 68 Lidlovih tekačev – od tega je na rekreativnem, 10-kilometrskem teku, teklo kar 55 tekačev, 11 se jih je preizkusilo na polmaratonski trasi, dva Lidlovca pa sta se pogumno podala na 42-kilometrsko preizkušnjo.
_mpp3895
Pred maratonom je Lidlovke in Lidlovce ogrela vaditeljica Hana Verdev.
_mpp3972
Za lažji tekaški izziv so vsi naši tekači prejeli majice, ki so jim bile v dodaten navdih.
_mpp3861
Veselje pred štartom…272-3… in zabavno vzdušje z Zdravkom Lidlom.

_mpp4316

Vsem tekačem čestitke za udeležbo in pretečene kilometre!
865 kilometrov za URI Soča
Veseli in ponosni smo, da smo letos ponovno združili šport z dobrodelnostjo in že drugič zapored ustvarjali boljši svet. Tudi letos smo kilometre zbirali za URI Soča. Naše podjetje je za vsak pretečeni kilometer doniralo 1 evro.Tako smo jim letos ob koncu maratona namenili donacijo v višini 865 evrov. Prav toliko kilometrov, 865, smo namreč skupaj pretekli na letošnjem vseslovenskem športnem dogodku. V URI Soča bodo donirana sredstva porabili za nakup terapevtske mize Bobath.
_mpp4453
Vsi naši udeleženci so se naužili sonca in zadnjo oktobrsko nedeljo s tekom, medsebojnimi spodbudami ter navijanjem preživeli navdihujoč športni dan.
_mpp3891
Organizator:

Univerzitetni rehabilitacijski Inštitut Republike Slovenije – Soča
Linhartova cesta 51
1000 Ljubljana, Slovenija

Leave a Reply

229 brezskrbnih morskih dni za otroke

Huraaaa!!! Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) peljemo na morje otroke, ki živijo v pomanjkanju. 229 brezskrbnih počitniških dni bomo omogočili otrokom s posebnimi potrebami, ki potrebujejo spremljevalca.

10 krogov za 10 nasmehov – tudi letos smo zraven

Leto je naokoli in zopet je prišel čas za izvedbo enega največjih športno humanitarnih projektov v Sloveniji, humanitarnega projekta 10 krogov za 10 nasmehov, kjer bodo člani športno humanitarnega društva Vztrajaj – Never Give Up, v 10 različnih mestih tekli za 10 družin, ki so se znašle v nezavidljivem položaju in potrebujejo našo pomoč.

Dobrodelni kviz VEM! za URI-Soča

V petek, 30. 12., ob 18. uri, si lahko ogledate Dobrodelni kviz Vem«!, v katerem bodo tokrat nastopili Lidlovi znani obrazi: Hana Verdev, Lidlova osebna trenerka, Oskar Perpar, naš sodelavec, ki sicer nastopa v oglasu Naš navdih ste vi, in Darko Đurić, paraplavalec.

En svet, za vse enak z Lidlom Slovenija

V soboto, 10. septembra 2016, je pod okriljem časopisa Svet24 na Tartinijevem trgu v Piranu potekal dobrodelni dogodek En svet, za vse enak, namenjen 41 družinam otrok s posebnimi potrebami. Dogodek smo podprli tudi v Lidlu Slovenija.