Donacije Deluxe

V Lidlu Slovenija vsako leto predpraznične dni ob koncu leta lepšamo z veliko donacijo Deluxe. Del sredstev od vrhunskih in premium izdelkov blagovne znamke Deluxe namenimo za nakup prepotrebne medicinske opreme v različnih organizacijah.

Nakup katerega koli izdelka Deluxe, ki so v Lidlovih trgovinah aktualni pred koncem leta, pripomore k zbiranju sredstev za nakup medicinske opreme za izbrano organizacijo. Tako smo v letu 2013 zbrana sredstva od prodaje izdelkov namenili za nakup posebej prilagojenega defibrilatorja za novorojenčke, ki so ga na Kliničnem oddelku za neonatologijo Pediatrične klinike v Ljubljani nujno potrebovali, v letu 2014 za napravo za nadomestno komuniciranje za Univerzitetni rehabilitacijski inštitutu Soča, v letu 2015 smo z genetskim analizatorjem opremili Klinični oddelek za hematologijo in onkologijo v UKC Ljubljana, v letu 2016 pa smo Deluxe donacijo namenili nakupu dveh sodobnih gibalnih naprav za rehabilitacijo v UKC Soča.

Povej svoje mnenje:

DELUXE DONACIJA ZA ŠE UČINKOVITEJŠO REHABILITACIJO OTROK NA URI – SOČA

Vsak izmed nas kdaj potrebuje nekoga, ki bi mu priskočil na pomoč. Tega se zavedamo tudi v Lidlu Slovenija, zato vsako leto pod okriljem naše trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet v prazničnem božično-novoletnem času v okviru naše praznične linije izdelkov Deluxe zbiramo donatorska sredstva. Tokrat smo razveselili paciente in zaposlene na URI-Soča, saj smo zbrana sredstva namenili za nakup naprave Nirvana.

Z Deluxe donacijo za rehabilitacijo otrok

Lidl Slovenija in Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (ZŠIS – POK) smo 22. februarja 2017 napovedali nadaljnje sodelovanje z vrsto novih navdihujočih zgodb. Napoved nadaljnjega sodelovanja smo združili z letno donatorsko akcijo Deluxe, ki jo Lidl Slovenija pod trajnostnim konceptom Ustvarimo boljši svet letos prireja četrtič zapored. Otroški oddelek na URI – Soča je s prevzemom donacije bogatejši za dve sodobni gibalni napravi za podporo pri rehabilitaciji otrok.

Navdih za letošnjo donacijo Deluxe so športniki invalidi

Športniki invalidi, paraolimpijca Veselka Pevec in Darko Đurić ter paraplavalec Nino Batagelj, so napovedali letošnjo Lidlovo dobrodelno akcijo Deluxe ter se družili z otroki na Univerzitetnemu rehabilitacijskemu inštitutu RS – Soča (URI Soča). Športnike je sprejela dr. Katja Groleger Sršen, dr. med., vodja oddelka za rehabilitacijo otrok, pridružil se pa jim je še Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijskega komiteja (ZŠIS-POK), katere ponosni podpornik je Lidl Slovenija.

Donacija Deluxe 2016: Letos v podporo gibalnim aktivnostim pri rehabilitaciji otrok

Letošnje leto je v Lidlu Slovenija prepleteno z navdihom. Poleg naših zvestih kupcev so nam velik navdih slovenski športniki invalidi, ki so močno zaznamovali naše aktivnosti v okviru trajnostnega koncepta Ustvarimo boljši svet, in so nam pokazali kako pomembna sta trdna volja duha in telesa. Letošnja donacija Deluxe je tako povezana z rehabilitacijo gibalnih sposobnosti pri otrocih na URI Soča.

Še hitrejše diagnosticiranje in zdravljenje levkemij pri otrocih

V Lidlu Slovenija smo s sredstvi zbranimi z izdelki Deluxe kliničnemu oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike UKC Ljubljana podarili nov genetski analizator. Ta bo nadomestil starega, ki ga uporabljajo v specialnem laboratoriju Pediatrične klinike, in bo omogočil še hitrejše diagnosticiranje ter zdravljenje levkemij pri najmlajših bolnikih.

Glas za otroke, ki ne morejo komunicirati

Med nami so otroci in odrasli, ki zaradi motenj v razvoju, posledic poškodb ali bolezni na gibalih in živčevju težko ali celo ne morejo komunicirati. Njim so namenjene naprave za nadomestno komunikacijo, t. i. komunikatorji. A ker so te naprave zelo drage, smo se v Lidlu Slovenija odločili, da bomo del sredstev od prodaje izdelkov blagovne znamke Deluxe namenili URI Soča za nakup opreme in pripomočkov za nadomestno komunikacijo.

Za najmlajše bolnike pediatrične klinike

Praznični čas vsak izmed nas še raje pospremi z dobrimi dejanji. V Lidlu Slovenija smo tako to obdobje pospremili z donatorsko akcijo za za najmlajše bolnike Pediatrične klinike v Ljubljani – novorojenčke Kliničnega oddelka za neonatologijo. Za vsak nakup izdelkov Deluxe smo del sredstev namenili za posebej prilagojen defibrilator za najmlajše bolnike. Kliničnemu oddelku za neonatologijo smo ga predali v januarju 2014.

Donacije Deluxe

V Lidlu Slovenija vsako leto predpraznične dni ob koncu leta lepšamo z veliko donacijo Deluxe. Del sredstev od vrhunskih in premium izdelkov blagovne znamke Deluxe namenimo za nakup prepotrebne medicinske opreme v različnih organizacijah.