Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin

Lidl Slovenija je konec februarja v neposredni bližini Stožic v Ljubljani odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 60. Lidlova trgovina v Sloveniji. Na 1360 kvadratnih metrih kupce čaka bogata izbira Lidlovih izdelkov odlične kakovosti. Ob otvoritvi trgovine smo v Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet že tradicionalno podprli izbrano humanitarno društvo. Tokrat smo donacijo v vrednosti 500 EUR podarili Slovenskemu združenju za pomoč pri demenci Spominčica – Alzheimer Slovenija.

Vse nove Lidlove trgovine zasledujejo načelo, ki ga pri Lidlu s ponudbo že dosegamo: zagotavljati prijetno nakupovalno izkušnjo ter izdelke najvišje kakovosti po najugodnejših cenah v Sloveniji.

Kakovostna in bogata ponudba

V trgovini, ki se nahaja na Božičevi ulici v Ljubljani (v bližini Vojkove ceste), je 22 zaposlenih. Poleg izvrstne ponudbe Lidlovih izdelkov, ki se razprostirajo na 1360 kvadratnih metrih prodajne površine, kupcem na voljo tudi avtomat z okusno kavo Lidl TO GO, ki ima certifikat Fairtrade. Na dan otvoritve, pa smo za vse obiskovalce pripravili poseben otvoritveni popust.

Jutranja ekipa nove trgovine v Ljubljani.

Jutranja ekipa nove trgovine v Ljubljani.

»V Lidlu Slovenija vseskozi sledimo zavezi, da v naših trgovinah ponujamo izdelke odlične kakovosti po ugodni ceni, da skrbimo za dobro počutje kupcev in sodelavcev v naših trgovinah ter da je nakup pri nas preprost in hiter. Prepričani smo, da bo še ena Lidlova trgovina v Ljubljani razveselila prebivalce stanovanjske skupnosti ob Vojkovi cesti in druge kupce, nestrpno pa so jo pričakovali tudi naši sodelavci je na otvoritvenem dogodku zbranim dejala Martina Smodiš, regionalna vodja prodaje za ljubljansko regijo pri Lidlu Slovenija.

Nataša Troha, vodja trgovine, in Martina Smodiš, regionalna vodja prodaje za ljubljansko regijo s simbolnim ključem trgovin.

Nataša Troha, vodja trgovine, in Martina Smodiš, regionalna vodja prodaje za ljubljansko regijo s simbolnim ključem trgovin.

Udoben in preprost nakup

Trgovina ima velike steklene površine, kar omogoča vstop naravne svetlobe, kupce pa v notranjost prodajnega prostora prijazno povabi vizualno toplo zasnovan predprostor. Sodobne so tudi blagajne na dotik, ki imajo in podaljšan pult za lažje pospravljanje nakupa in udobnejše nakupovanje. Pred trgovino je na voljo prostor za pse in parkiranje koles.

Nova trgovina, odlična ponudba in otvoritveni popusti so že zgodaj zjutraj privabili številne kupce.

Nova trgovina, odlična ponudba in otvoritveni popusti so že zgodaj zjutraj privabili številne kupce.

Parkiranje za družine, invalide in električna vozila; na voljo je tudi pokrita garaža

Trgovina ima na voljo 132 parkirnih mest (od tega 6 za družine in 7 za invalide, 80 parkirnih mest pa je v pokriti garaži). Pred trgovino je tudi polnilnica za električna vozila.

Donacija za Spominčico – Alzheimer Slovenija

V Lidlu Slovenija smo v sklopu svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet deluje humanitarno tudi ob otvoritvah. Ob odprtju novih trgovin se tako zahvalimo lokalni skupnosti in izbrani organizaciji predamo donacijo. Ob odprtju nove trgovine Ljubljani združenju Spominčica – Alzheimer Slovenija predali donacijo v vrednosti 500 EUR, s katero bodo podprli prizadevanja združenja za pomoč pri demenci. V imenu društva je donacijo prevzeli David Krivec, generalni sekretar združenja.

Gneča pred odprtjem.

Gneča pred odprtjem.

Otvoritveni dogodek

Regionalni vodji prodaje za ljubljansko regijo v Lidlu Slovenija, Martini Smodiš, sta se pri slavnostnem prerezu traku pridružila Nataša Troha, vodja trgovine, in David Krivec, generalni sekretar združenja Spominčica – Alzheimer Slovenija.

Predaja donacije.

Predaja donacije.

Povej svoje mnenje:

Napotki za varno nakupovanje

Da bo nakupovalna izkušnja v teh časih čim bolj varna za vse smo pripravili nekaj napotkov za varno nakupovanje. Hvala, ker nam zaupate tudi v teh izrednih trenutkih.

Tudi s trajnostno vrečko ustvarjate boljši svet

V izbranih Lidlovih trgovinah smo uvedli prodajo trajnostnih vrečk za sadje in zelenjavo za večkratno uporabo s težo 8 g. Ste vedeli, da trajnostno vrečko lahko uporabite večkrat, je pralna in vzdržljiva?
Skupaj z nami ustvarjajte boljši svet!

Lidlova pekarna letos zlata kar 31-krat

Sekcija za pekarstvo, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, je tudi letos nagrajevala in ocenjevala pekovske izdelke na slovenskem trgu. Lidl Slovenija je skupaj s svojimi dobavitelji na izboru osvojil kar 31 zlatih priznanj. Z zlatim priznanjem kakovosti nagrajeni izdelki, ki jih kupci najdejo v Lidlovi pekarni, so plod sodelovanja Lidla Slovenija s slovenskimi dobavitelji Žito, Mlinotest in Sastela.

Lidlov mladi vinar 2019 je Martin Erzetič, zmagovalna študentska ekipa pa Fuzija Rosé

Lidl Slovenija in Radostne prireditve sta zaključila že sedmi natečaj Lidlov mladi vinar. V kategoriji perspektivnih mladih vinarjev, v kateri je s svojimi vini sodelovalo 34 mladih vinark in vinarjev, si je lento absolutnega zmagovalca po oceni strokovne komisije že drugo leto zapored nadel Martin Erzetič (Čarga 1767) z vinom merlot. V študentskem delu natečaja, v katerem je sodelovalo pet ekip s kar treh slovenskih univerz, pa je slavila ekipa Fuzija Rosé z Biotehniške fakultete v Ljubljani. Erzetičev merlot in ostala finalna vina mladih vinarjev so že naprodaj v vseh Lidlovih trgovinah po Sloveniji.

Lidl Slovenija odpira vrata perspektivnim mladim vinarjem

Lidl Slovenija že sedmo leto zapored prireja natečaj Lidlov mladi vinar. V partnerstvu z Radostnimi prireditvami, ki med drugim organizira dogodek Vinski univerzum, vabi k sodelovanju perspektivne mlade vinarje, ki že samostojno pridelujejo vino in želijo svoj izdelek predstaviti širši Sloveniji. Šest mladih vinarjev do 35 let, ki bodo s kakovostnim vinom najbolj prepričali strokovno komisijo, bo novembra svoje vino ponudilo v Lidlovih trgovinah po celi Sloveniji in s tem dobilo pomembno poslovno priložnost, da se s svojim vinom predstavijo širšemu slovenskemu trgu.