Lidlov 3. družinski dan

Včeraj, 17. 5. 2016, smo imeli v Lidlovi poslovni stavbi in v skladišču spet super družbo. Obiskalo nas je več kot 100 otrok naših sodelavk in sodelavcev. Da je bilo veselje še večje, so se nam pridružile tudi družine sodelavcev iz poslovalnic. Bilo je veselo in razigrano.

druzini_prijazno_podjetje

Otroci so si lahko ogledali delovna mesta svojih staršev, se sprehodili po skladišču in se pomerili v Zdravkovih družinskih igrah. Prav vsi so se odlično odrezali in na koncu tekmovanja prejeli “zlate” medalje. Sledilo je slikanje in risanje na velikanska platna, ustvarjanje velikih milnih mehurčkov in zabavne vragolije na napihljivem gradu. Za dodatno energijo smo poskrbeli s sadjem, slastnimi palačinkami in picami.

DSC_0335

Otroški živžav, ki je odmeval s parkirišča, je potrdil, da je tudi 3. Lidlov družinski dan odlično uspel. Se že veselimo naslednjega leta, ko bodo naši otroci ponovno z nami.

DSC_0414 DSC_0612

 

 

 

Povej svoje mnenje:

Otroci Lidlovcev ponovno na letovanju v Pacugu

​Čas počitnic je bil tu in kot je sedaj že v navadi, so se tudi letos, le nekaj dni po zaključku šolskega leta, otroci naših zaposlenih odpravili na morje, v otroško letovišče Pacug.

Otroci naših zaposlenih so vnovič letovali v Pacugu

Konec junija so otroci naših zaposlenih ponovno odrinili morskim dogodivščinam naproti – v otroško letovišče Pacug. Letos se je kar 174 otrok udeležilo letovanja, ki ga v okviru certifikata Družini prijazno podjetje vsako leto organiziramo v podjetju Lidl Slovenija. Z letovanja pa otroci niso prinesli le zagorele barve, temveč tudi mnogo novih prijateljstev in nepozabnih spominov.

Varno zavetje za otroke

V Lidlu Slovenija smo se v okviru naše trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet že novembra lani vključili v Unicefov projekt Varna točka. V letu dni so varne točke postale vse naše trgovine in tudi upravna stavba.

Nepozabne počitnice v Pacugu

Po lanskoletnem raziskovanju gozdov in narave ob Ruški koči na Pohorju, so otroci naših zaposlenih v poletje zajadrali v Pacugu. Učenje plavanja, ustvarjalne in športne delavnice, tematski večeri in izleti z ladjico so otrokom ustvarjali nepozabne spomine. Organizacijo in celotne stroške je prevzelo podjetje Lidl Slovenija. Petdnevno dogodivščino so otroci prisrčno opisali z besedami: “Najboljše počitnice doslej!”.