Lidlov piknik na krilih navdiha

Lidlov tradicionalni piknik, ki smo ga skupaj preživeli v najlepši dolini na sončni strani Alp, je uspel! Več kot 800 sodelavk in sodelavcev se nas je zbralo pod vzletiščem ene največjih smučarskih letalnic na svetu. Z nje smo poleteli tudi Lidlovke in Lidlovci, z nami pa tudi vrednote podjetja Lidl Slovenija (uspešnost, poštenost, povezanost, dinamičnost, skrbnost).

Letošnji piknik smo resnično obeležili na krilih navdiha. Praznovali smo ga v Planici, kjer je bilo ves dan pestro in zabavno.

Pričeli smo s skrbjo za zdravje

Letos smo se odločili, da piknik obogatimo z aktivnostmi za zdravje, ki mu v našem podjetju posvečamo vse več pozornosti. Svoj kozarec vitaminov smo si lahko primešali na smoothie kolesu, mišice smo sprostili na masažnem stolu, Lidlova osebna trenerka Hana Verdev pa nas je ogrela in pripravila na tekmovanje za Lidlove vrednote.

 

2

S tekmovanjem smo krepili Lidlove vrednote

Ekipe vseh oddelkov, poslovalnic in skladišča, so se lahko pomerile v tekmovanju Lidlovih vrednot. Ker je bila nagrada več kot privlačna – spust po Zipline Planica – smo se na tekmovanje pripravljali že pred piknikom. Na petnajstih poligonih nas je 18 povezanih ekip dokazovalo, da znamo dinamično, s skrbnostjo in poštenostjo uspešno izvesti timske vaje, ki so bile trden dokaz naše ekipne uigranosti.

4

Nesporni zmagovalci – sodelavci iz poslovalnice Lucija

Drugo- in tretjeuvrščeni ekipi, ekipa iz poslovalnice Brežice in ekipa iz kadrovskega oddelka, sta morali premoč priznati ekipi iz poslovalnice Lucija, ki je s svojim timskim duhom in predanostjo osvojila prvo mesto. Ni naključje, da je »Primorski klan«, kot so se poimenovali, domov odnesel tudi nagrado za poslovalnico leta. S tem so dokazali, da naše vrednote v njihovem vsakdanjiku resnično živijo.

6

Nepozabna zabava dežju navkljub

Po uradni razglasitvi poslovalnice leta in razglasitvi rezultatov tekmovanja za Lidlove vrednote je planiško dolino zavzela deževna nevihta, ki pa še zdaleč ni pokvarila vzdušja in energije pod našim šotorom. Skupina Victory nas je dodobra ogrela ter poskrbela za nepozabno in bučno zabavo, s katero smo ponovno priklicali pozno popoldansko sonce. Ob povratku domov smo vedeli, da gremo novim, zdravim zmagam naproti.

 

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video utrinke s piknika si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

 

Povej svoje mnenje:

ODLIČNA ENERGIJA NA DNEVU AMBASADORJEV ZDRAVJA

V objemu narave, stran od mestnega vrveža in v zavetrju vsakodnevnih izzivov, so se Lidlovci in Lidlovke srečali z namenom ustvarjanja boljšega sveta in še bolj zdravega jutri zase, za svoje sodelavce, prijatelje in družino.

ŽE DRUGO LETO MED NAJBOLJŠIMI ZAPOSLOVALCI NA SVETU

Ponosni smo, da je mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute našemu podjetju podelila certifikata Top Employer Slovenija 2018 in Top Employer Europe 2018. Certifikata smo v Lidlu Slovenija prejeli že drugič zapored, in sicer za odlične kadrovske prakse in razvojne programe za zaposlene ter za skrb za pozitivno in prijetno delovno okolje.

Lidlov piknik: Bilo je čarobno!

Resnično lahko sklenemo: na letošnjem Lidlovem pikniku je bilo čarobno! Več kot 2000 se nas je zbralo – Lidlovk in Lidlovcev z našimi najdražjimi – in preživeli smo prekrasen dan. V najboljši družbi, na čudoviti lokaciji, ob okusni hrani, številnih presenečenjih, dobri glasbi in sproščenem vzdušju. Za piko na i pa nam je ugodilo še vreme. Boljšega dne si preprosto ne bi mogli zamisliti.

USTVARJALI SMO NEPOZABNE SPOMINE

Ta vikend je v Pacugu potekala delovna akcija, ki že dolgo ni več samo to. V samo dveh dneh je več kot 70 Lidlovk in Lidlovcev ustvarilo ogromno priložnosti za nepozabne spomine. Spomine za otroke, ki bodo tam preživljali počitnice in tudi vse nas, ki smo se jih odločili ustvariti.

ŽE PETIČ SMO SE DOBILI NA DNEVU AMBASADORJEV ZDRAVJA

V sredo, 17. 5. 2017 je potekal že peti dan ambasadorjev zdravja. Na gradu Jable se je zbralo skoraj 70 ambasadorjev zdravja, zanimivosti in strokovno znanje pa so nam predajali tako sodelavci kot tudi zunanji strokovnjaki iz medicine, športa in medosebnih odnosov.