Lidlove vrednote so naš navdih

V Lidlu Slovenija nas je 1300 sodelavcev in sodelavk, vendar skupaj delujemo kot ena dinamična in uspešna ekipa. Med seboj se spodbujamo, motiviramo in smo si v navdih. Povezujejo nas vrednote, s katerimi vsak dan dosegamo uspehe in ustvarjamo preprosto več za naše kupce.

V torek, 9. in sredo, 10. februarja, smo se sodelavci iz cele Slovenije zbrali na prav posebnem dogodku. Spoznali smo novosti, ki nas bodo navdihovale v letošnjem in naslednji letih. Seznanili smo se tudi s prenovljeno podobo Lidla Slovenija kot delodajalca ter spoznali pet vrednot, ki so skupne Lidlovkam in Lidlovcem – uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost. Te smo skozi timsko aktivnost tudi podrobno spoznali in doživeli.

Lidl 9.2.2016 - Photo Ziga Intihar-224

V drugem delu dogodka so imeli zaposleni priložnost premierno spoznati novo marketinško kampanjo Lidla Slovenija “Naš navdih ste vi”, ki nas v letošnjem letu z aktivnostmi in oglasi spremlja vse leto. Na dogodku nas je obiskala tudi Nina Pušlar, ki je samo za nas v živo zapela pesem “To mi je všeč” iz naših novih televizijskih oglasov.

Lidl 10.2.2016 - Photo Ziga Intihar-263

Navdihujoče vzdušje smo ujeli na kamero in ostal nam je spomin na enkraten dogodek. Utrinke si lahko ogledate v videu.

Povej svoje mnenje:

ODLIČNA ENERGIJA NA DNEVU AMBASADORJEV ZDRAVJA

V objemu narave, stran od mestnega vrveža in v zavetrju vsakodnevnih izzivov, so se Lidlovci in Lidlovke srečali z namenom ustvarjanja boljšega sveta in še bolj zdravega jutri zase, za svoje sodelavce, prijatelje in družino.

ŽE DRUGO LETO MED NAJBOLJŠIMI ZAPOSLOVALCI NA SVETU

Ponosni smo, da je mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute našemu podjetju podelila certifikata Top Employer Slovenija 2018 in Top Employer Europe 2018. Certifikata smo v Lidlu Slovenija prejeli že drugič zapored, in sicer za odlične kadrovske prakse in razvojne programe za zaposlene ter za skrb za pozitivno in prijetno delovno okolje.

Lidlov piknik: Bilo je čarobno!

Resnično lahko sklenemo: na letošnjem Lidlovem pikniku je bilo čarobno! Več kot 2000 se nas je zbralo – Lidlovk in Lidlovcev z našimi najdražjimi – in preživeli smo prekrasen dan. V najboljši družbi, na čudoviti lokaciji, ob okusni hrani, številnih presenečenjih, dobri glasbi in sproščenem vzdušju. Za piko na i pa nam je ugodilo še vreme. Boljšega dne si preprosto ne bi mogli zamisliti.

USTVARJALI SMO NEPOZABNE SPOMINE

Ta vikend je v Pacugu potekala delovna akcija, ki že dolgo ni več samo to. V samo dveh dneh je več kot 70 Lidlovk in Lidlovcev ustvarilo ogromno priložnosti za nepozabne spomine. Spomine za otroke, ki bodo tam preživljali počitnice in tudi vse nas, ki smo se jih odločili ustvariti.

ŽE PETIČ SMO SE DOBILI NA DNEVU AMBASADORJEV ZDRAVJA

V sredo, 17. 5. 2017 je potekal že peti dan ambasadorjev zdravja. Na gradu Jable se je zbralo skoraj 70 ambasadorjev zdravja, zanimivosti in strokovno znanje pa so nam predajali tako sodelavci kot tudi zunanji strokovnjaki iz medicine, športa in medosebnih odnosov.