Na posebni Akademiji so dobavitelji Lidlove Lojtr’ce domačih pridobivali nova znanja

V okviru projekta Lidlova Lojtr’ca domačih smo v Lidlu Slovenija letos prvič izvedli Akademijo Lojtr’ce domačih, namenjene izbranim na letošnjem natečaju za nove dobavitelje Lidlove Lojtr’ce domačih.

V okviru projekta Lidlova Lojtr’ca domačih smo v Lidlu Slovenija letos prvič izvedli Akademijo Lojtr’ce domačih, namenjene izbranim na letošnjem natečaju za nove dobavitelje Lidlove Lojtr’ce domačih. Več kot 50 proizvajalcev butičnih slovenskih specialitet in izdelkov je prisluhnilo nadaljnjim korakom, ki jih še čakajo pred umestitvijo na naše prodajne police, predvsem pa pridobilo vrsto novih poslovnih in marketinških znanj, ki jim bodo koristila pri razvoju svojega posla. Butične proizvajalce sta ob njihovi poti na Lojtr’co nagovorila tudi naš izvršni direktor nabave Akos Szilagyi in izvršni direktor GZS, mag. Samo Hribar Milič, ob zaključni razpravi pa se je Akademije udeležil še predsednik Zadružne zbornice Slovenije, mag. Peter Vrisk.

Naše podjetje je posebno pozornost namenilo predstavitvi nadaljnjih korakov, s katerimi bodo dobavitelji svoj izdelek dokončno pripravili na lansiranje na Lojtr’ci domačih, se poglobil v podobo izdelkov in pomen zagotavljanja kakovosti na nivoju zadovoljevanja postavljenih zakonodajnih standardov ter standardov Lidla Slovenije, ob tem pa z udeleženci delil tudi strokovno marketinško in komunikacijsko znanje, ki malim podjetnikom lahko koristi pri zagotavljanju lastne prepoznavnosti in promocije. V zaključnem delu dogodka se je razvila pestra razprava o priložnostih malih podjetnikov v Sloveniji. Svoje vtise s prve Lojtr’ce domačih je delila tudi Maša Hrovat iz Pekarne Mokronog.

Odzivi na dogodek so bili odlični. Udeleženci so pozdravili predvsem oseben pristop in dostopnost za pomoč pri nadaljnjih korakih. Zavzeto sodelovanje v razpravi ter deljenje osebnih izkušenj pa so potrdili, da smo v Lidlu Slovenija na letošnjem natečaju za Lidlovo Lojtr’co domačih izbrali dobavitelje, ki svoje izdelke oblikujejo z največjo pozornostjo, ljubeznijo in poslanstvom, da z njimi polepšajo vsakdan svojih kupcev.

Povej svoje mnenje:

SKORAJ 50 NOVIH IZDELKOV NA LIDLOVI LOJTR’CI DOMAČIH

V Lidlu Slovenija tudi letos nadaljujemo z uspešnim projektom Lidlova Lojtr’ca domačih, namenjenemu podpori in razvoju domačega malega gospodarstva. Tokrat bomo na prodajne police postavili skoraj 50 prehranskih in kozmetičnih izdelkov 35 dobaviteljev iz vseh slovenskih regij. Izdelke povezuje izredna kreativnost, kombinacija tradicije in sodobnih trendov, trajnostna naravnanost ter skrbnost pri razvoju in proizvodnji. Izdelki bodo na voljo v vseh trgovinah Lidla Slovenija od ponedeljka, 5. marca, do razprodaje zalog.

Žirija izbrala izdelke za Lidlovo Lojtr’co domačih

Na sedežu Lidla Slovenija se je pred nekaj dnevi sestala strokovna komisija in ocenila prispele izdelke na letošnji razpis Lidlova Lojtr’ca domačih. Tokrat je bilo prijavljenih več kot 200 izdelkov, strokovna komisija, ki so jo sestavljali kuharski mojster Tomaž Kavčič, televizijska voditeljica Mojca Mavec in izvršni direktor nabave v Lidlu Slovenija Akos Szilagyi, pa je na koncu izbrala 50 izdelkov, ki se bodo čez nekaj mesecev predstavili na Lidlovih policah. Žirija je ugotovila, da so dobavitelji letos prijavili še bolj inovativne izdelke kot lani.

Izjemno uspešen projekt Lidlova Lojtr’ca domačih se nadaljuje

Za ponovitev projekta Lidlova Lojtr’ca domačih smo se odločili po izjemnem odzivu v lanskem letu, ko je bilo nanj prijavljenih več kot 500 izdelkov. To jesen tako k sodelovanju v projektu ponovno vabimo male slovenske podjetnike in proizvajalce, ki ustvarjajo kulinarične specialitete in druge butične izdelke. Izbrani domači proizvajalci se bodo s svojimi edinstvenimi in kakovostnimi izdelki na naših policah predstavili v začetku naslednjega leta.

V Lidlu Slovenija odpiramo police za manjše slovenske dobavitelje

V Lidlu Slovenija smo se odločili, da ponudimo roko sodelovanja slovenskim pridelovalcem, podjetnikom in obrtnikom ter vsi ostalim, ki ustvarjajo butične izdelke. Zato smo zasnovali projekt Lidlova Lojtr’ca domačih in jih povabili, da se prijavijo na razpis, preko katerega si lahko zagotovijo edinstveno priložnost za izbor ter umestitev svojega izdelka na police Lidlovih trgovin.