Nagradni natečaj – Ustavi se z nami

Skupaj s pobudo Ustavi.se pripravljamo v mesecu avgustu na našem Instagramu prav poseben natečaj. Vsak dan se bomo skupaj ustavili, si vzeli trenutek zase, pomagali bomo razbijati tabuje, graditi zaupanje ter zaživeti bolj kakovostno in zdravo življenje.

Skupaj s pobudo Ustavi.se pripravljamo v mesecu avgustu na našem Instagramu prav poseben natečaj. Vsak dan se bomo skupaj ustavili, si vzeli trenutek zase, pomagali bomo razbijati tabuje, graditi zaupanje ter zaživeti bolj kakovostno in zdravo življenje.

Pobudi se bodo pridružile tudi Hana Verdev iz Lidlove Vitalnice, Urška Fartelj z bloga 220 stopinj poševno, MAMI NA OFF in Maja Golob, avtorica knjige Ne čakaj na vikend, ki bodo ob vikendih prevzele naš Instagram in delile svoje zgodbe: bit.ly/28jWvra.

Vsekakor bomo izredno veseli, če se boste z nami ustavili tudi vi in nam zaupali svojo izkušnjo! Izmed vseh sodelujočih pa bomo z odličnimi nagradami razveselili kar 23 nagrajencev.

Kako sodelujete?

V nagradnem natečaju lahko sodelujete na način, da v času trajanja nagradne igre objavite avtorsko objavo na omrežju Instagram in doda #UstaviSeZNami, označite (taggate) @lidlslovenija in podate svojo #privolitev, s katero sprejemate splošne pogoje*.
Upoštevajo se objave na profilu in na story-ju.

Za kakšne nagrade se potegujete?

3 x Lidlovo darilno kartico v vrednosti 100 EUR,
20 x Lidlov paket za sprotitev v vrednosti 14, 97 EUR.
Nagradna igra traja od dne 1. 8. 2018 do dne 31. 8. 2018 do 23.59 ure na družabnem omrežju Instagram.
*Splošni pogoji in pravila nagradnega natečaja so objavljena na našem Instagram profilu.

Povej svoje mnenje:

SODELOVANJE v akciji Ustavi se!

V Lidlu Slovenija smo že leta 2012 sprejeli zavezo, da bomo na vseh ravneh podjetja celostno izvajali program Promocija zdravja. V letošnjem letu različne aktivnosti na tem področju povezujemo tudi z našo trajnostno pobudo ter spodbujamo Lidlovke in Lidlovce, da poskrbijo zase in tako začnejo ustvarjati boljši svet pri sebi.

Ustavi se!

V skladu z našo trajnostno pobudo Ustvarimo boljši svet smo se tudi letos pridružili pobudi »Ustavi se« spletnega portala Med.Over.Net. Snovalci pobude Ustavi se! želijo Slovence opomniti, da se je v življenju potrebno kdaj ustaviti. Letošnja osrednja tematika akcije Ustavi se! je komunikacija.
V Lidlu Slovenija smo že leta 2012 sprejeli zavezo, da bomo na vseh ravneh podjetja celostno izvajali program Promocija zdravja. V letošnjem letu na različne načine povečujemo zavedanje sodelavcev o pomenu skrbi zase in svoje zdravje ter ustvarjamo okolje, v katerem ima vsak zaposleni priložnost biti del sprememb in možnost, da si reče: »Ustavi se!«, ko je to potrebno.