Napotki za varno nakupovanje

Da bo nakupovalna izkušnja v teh časih čim bolj varna za vse smo pripravili nekaj napotkov za varno nakupovanje. Hvala, ker nam zaupate tudi v teh izrednih trenutkih.

Za varno nakupovanje v danih razmerah lahko največ pripomoremo z odgovornim ravnanjem, solidarnostjo in strpnostjo, zato:

  • hodite v trgovino le zdravi in ko je zares potrebno.
  • nakup opravite brez otrok in ostalih družinskih članov.
  • opravite nakup tudi za stare starše ali za več ljudi hkrati.
  • kupujte zmerno, saj trgovine ostajajo odprte in založene.
  • upoštevajte razdaljo 2 m do drugih oseb ves čas nakupovanja.
  • si razkužujte roke (razkužilo najdete pri vhodu).
  • pri izbiri izdelkov na tržnici in v pekarni obvezno uporabljajte rokavice.
  • uporabljajte brezstično brezgotovinsko poslovanje, če je le mogoče.
  • upoštevajte navodila pristojnih institucij.

Za vas v Lidlu Slovenija večkrat dnevno razkužujemo vozičke in blagajne. Na blagajne smo namestili zaščitna pleksi stekla in do preklica uvedli spremenjene delovne čase vseh Lidlovih trgovin. Aktualne informacije o spremenjenem delovnem času najdete na lidl.si.

Napotki so napisani v skladu s situacijo na dan 19. 3. 2020. Ker se stanje v državi spreminja, spremljajte in upoštevajte aktualna navodila pristojnih institucij.

Oglejte si video: Napotki za varno nakupovanje <– klik

 

Povej svoje mnenje:

Tudi s trajnostno vrečko ustvarjate boljši svet

V izbranih Lidlovih trgovinah smo uvedli prodajo trajnostnih vrečk za sadje in zelenjavo za večkratno uporabo s težo 8 g. Ste vedeli, da trajnostno vrečko lahko uporabite večkrat, je pralna in vzdržljiva?
Skupaj z nami ustvarjajte boljši svet!

Lidl Slovenija širi mrežo svojih trgovin

Lidl Slovenija je konec februarja v neposredni bližini Stožic v Ljubljani odprl svojo novo trgovino, ki je obenem 60. Lidlova trgovina v Sloveniji. Na 1360 kvadratnih metrih kupce čaka bogata izbira Lidlovih izdelkov odlične kakovosti. Ob otvoritvi trgovine smo v Lidlu Slovenija v okviru svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet že tradicionalno podprli izbrano humanitarno društvo. Tokrat smo donacijo v vrednosti 500 EUR podarili Slovenskemu združenju za pomoč pri demenci Spominčica – Alzheimer Slovenija.

Lidlova pekarna letos zlata kar 31-krat

Sekcija za pekarstvo, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije, je tudi letos nagrajevala in ocenjevala pekovske izdelke na slovenskem trgu. Lidl Slovenija je skupaj s svojimi dobavitelji na izboru osvojil kar 31 zlatih priznanj. Z zlatim priznanjem kakovosti nagrajeni izdelki, ki jih kupci najdejo v Lidlovi pekarni, so plod sodelovanja Lidla Slovenija s slovenskimi dobavitelji Žito, Mlinotest in Sastela.