Nasmeh za življenje – Dobrodelna akcija za Združenje multiple skleroze Slovenije

V okviru trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet smo letos podprli srčno dobrodelno akcijo Nasmeh za življenje. Ambasadorka akcije, s katero se zbirajo sredstva za Združenje multiple skleroze Slovenije, je simpatična Nina Pušlar, ki ponosno zastopa tudi pesem iz naše nove kampanje Navdih.

Nina je z dobrodelnim koncertom ter ob podpori donatorjev in sponzorjev za združenje zbrala več kot 20 tisoč evrov. Ganjena do solz je na dogodku povedala: »O tem projektu sem razmišljala že več let zaradi osebne izkušnje, letos pa nam ga je končno uspelo izvesti. Bilo je ogromno dobre volje in pozitivne energije z vseh strani. Veliko ljudi se je dodatno priključilo k projektu in vsi so v določenem obdobju žrtvovali celega sebe za ta projekt. Nikoli ni bilo pomislekov, vsi smo bili za en skupen cilj – pomagati. To je nekaj, kar te osrečuje in ti nekaj da. In ne razmišljaš samo o sebi, kaj boš v življenju dosegel, kam boš šel, kaj te jutri čaka, ampak da razmišljaš tudi o drugih in znaš prisluhniti, pomagati.«

Veseli smo, da smo, da smo lahko tudi mi pristopili k tej plemeniti akciji, ki je prva v Sloveniji za obolele z multiplo sklerozo. Z zbranimi sredstvi bodo v združenju lažje poskrbeli za rehabilitacijo obolelih – negovanje, oskrbo, fizioterapijo in razgibavanje – ter nudili podporo njihovim družinam.

NT2_8908

Nina, tudi ti si naš navdih!

 

Organizator:

Združenje multiple skleroze Slovenije
Maroltova 14, 1000 Ljubljana

Kontakt:

Telefon: 01 / 5687 – 297 (vsak dan med 8,00 in 10,00 uro)
E mail: info@zdruzenje-ms.si
www.zdruzenje-ms.si

Povej svoje mnenje:

229 brezskrbnih morskih dni za otroke

Huraaaa!!! Skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) peljemo na morje otroke, ki živijo v pomanjkanju. 229 brezskrbnih počitniških dni bomo omogočili otrokom s posebnimi potrebami, ki potrebujejo spremljevalca.

10 krogov za 10 nasmehov – tudi letos smo zraven

Leto je naokoli in zopet je prišel čas za izvedbo enega največjih športno humanitarnih projektov v Sloveniji, humanitarnega projekta 10 krogov za 10 nasmehov, kjer bodo člani športno humanitarnega društva Vztrajaj – Never Give Up, v 10 različnih mestih tekli za 10 družin, ki so se znašle v nezavidljivem položaju in potrebujejo našo pomoč.

Dobrodelni kviz VEM! za URI-Soča

V petek, 30. 12., ob 18. uri, si lahko ogledate Dobrodelni kviz Vem«!, v katerem bodo tokrat nastopili Lidlovi znani obrazi: Hana Verdev, Lidlova osebna trenerka, Oskar Perpar, naš sodelavec, ki sicer nastopa v oglasu Naš navdih ste vi, in Darko Đurić, paraplavalec.

[21. LJUBLJANSKI MARATON] LETOS SMO TEKLI Z NAVDIHOM

Minulo nedeljo, 30. oktobra, je 21. Ljubljanski maraton poskrbel za vnovično rekordno udeležbo in fantastično vzdušje. V zraku je bilo čutiti neverjetno pozitivno energijo, ki si jo je množica tekačev in navijačev predajala med seboj. Dan je bil obsijan s soncem, za Lidlovo tekaško ekipo pa prežet tudi z dobrodelnostjo.