Že drugo leto zapored smo med najboljšimi zaposlovalci v Sloveniji

Podjetje Lidl Slovenija se je v okviru izbora Zlata nit že drugič zapored uvrstilo v med najboljše slovenske zaposlovalce.

Zlata nit je namenjena izboru najboljšega slovenskega delodajalca preteklega leta. Uvrstitev med finaliste je zato dokaz, da je Lidl Slovenija podjetje, ki prepoznava in ceni talente svojih zaposlenih ter jim omogoča nenehen razvoj. V okviru ankete Zlata nit so naši sodelavci še posebej pozitivno ocenili medosebne odnose in kulturo v podjetju. Poleg tega pa so izrazili visoko pripadnost podjetju in ponos, da smo del Lidlovega kolektiva.

Med finalisti je nagrado za najboljšega zaposlovalca v kategoriji velikih podjetij letos sicer prejelo podjetje Droga Kolinska d.d., v kategoriji srednjih podjetij Cosylab d.d., v kategoriji malih podjetij pa Tu-val d.o.o.

Povej svoje mnenje:

ODLIČNA ENERGIJA NA DNEVU AMBASADORJEV ZDRAVJA

V objemu narave, stran od mestnega vrveža in v zavetrju vsakodnevnih izzivov, so se Lidlovci in Lidlovke srečali z namenom ustvarjanja boljšega sveta in še bolj zdravega jutri zase, za svoje sodelavce, prijatelje in družino.

ŽE DRUGO LETO MED NAJBOLJŠIMI ZAPOSLOVALCI NA SVETU

Ponosni smo, da je mednarodna neodvisna ustanova Top Employers Institute našemu podjetju podelila certifikata Top Employer Slovenija 2018 in Top Employer Europe 2018. Certifikata smo v Lidlu Slovenija prejeli že drugič zapored, in sicer za odlične kadrovske prakse in razvojne programe za zaposlene ter za skrb za pozitivno in prijetno delovno okolje.

Lidlov piknik: Bilo je čarobno!

Resnično lahko sklenemo: na letošnjem Lidlovem pikniku je bilo čarobno! Več kot 2000 se nas je zbralo – Lidlovk in Lidlovcev z našimi najdražjimi – in preživeli smo prekrasen dan. V najboljši družbi, na čudoviti lokaciji, ob okusni hrani, številnih presenečenjih, dobri glasbi in sproščenem vzdušju. Za piko na i pa nam je ugodilo še vreme. Boljšega dne si preprosto ne bi mogli zamisliti.

USTVARJALI SMO NEPOZABNE SPOMINE

Ta vikend je v Pacugu potekala delovna akcija, ki že dolgo ni več samo to. V samo dveh dneh je več kot 70 Lidlovk in Lidlovcev ustvarilo ogromno priložnosti za nepozabne spomine. Spomine za otroke, ki bodo tam preživljali počitnice in tudi vse nas, ki smo se jih odločili ustvariti.

ŽE PETIČ SMO SE DOBILI NA DNEVU AMBASADORJEV ZDRAVJA

V sredo, 17. 5. 2017 je potekal že peti dan ambasadorjev zdravja. Na gradu Jable se je zbralo skoraj 70 ambasadorjev zdravja, zanimivosti in strokovno znanje pa so nam predajali tako sodelavci kot tudi zunanji strokovnjaki iz medicine, športa in medosebnih odnosov.