Zlata priznanja za Lidlovo pekarno

Italijanski kruh, koruzni kruh, martinov kruh, ajdov kruh z orehi, žemlja, pizza štručka, stoletna štručka, orehova potička in krof z mareličnim polnilom iz Lidlove pekarne so letošnji prejemniki zlatih priznanj za odlično kakovost pekovskih izdelkov.

Priznanja je odličnim izdelkom, ki smo jih skupaj s svojimi dobavitelji prijavili na vsakoletno ocenjevanje kruha in pekovskih izdelkov, podelila Sekcija za pekarstvo Združenja živilske industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS). Priznanja so potrditev, da smo v podjetju Lidl Slovenija oblikovali kakovostno ponudbo različnih vrst kruha in pekovskih izdelkov. Večkrat dnevno sveže pečeni izdelki iz Lidlove pekarne so namreč pri naših kupcih vse bolj zaželeni in njihova priljubljenost stalno raste.

Odlična kakovost in raznolikost

V Lidlovi pekarni je na voljo več kot trideset različnih vrst sveže pečenega hrustljavega kruha, pekovskega in sladkega peciva. Klasični slovenski krušni izdelki (bela štruca, žemlja, martinov in koruzni kruh), tradicionalne svetovne uspešnice (različne vrste baget, ciabatta, masleni rogljiček), pa tudi tiste posebne, ki so v takšni obliki na voljo le pri Lidlu (sirova štručka, štručka s hrenovko, orehova potička), vsak dan navdušujejo še tako zahtevne ljubitelje pekovskih izdelkov.

Ker se navade in okusi stalno spreminjajo, ponudbo Lidlove pekarne vseskozi prilagajamo, dopolnjujemo in izboljšujemo, pri čemer močno upoštevamo želje in predloge kupcev.

kruhi skupinska_priznanje

 

 

Povej svoje mnenje:

IZPOLNJENA ZAVEZA: LE ŠE JAJCA NAJMANJ S STANDARDOM HLEVSKE REJE

Od 1. julija 2017 dalje v Lidlovih trgovinah ponujamo le še sveža jajca najmanj s standardom hlevske reje, čeprav so jajca iz razširjene baterijske reje v Sloveniji zakonsko še vedno dovoljena. Ponudbo smo prilagodili po tem, ko smo se že lansko leto zavezali, da bomo do sredine leta 2017 poskrbeli za še bolj trajnostno ponudbo svežih jajc.

LIDLOVA ZAVEZA KUPCEM: SVEŽA JAJCA IZKLJUČNO Z MINIMALNIM  STANDARDOM HLEVSKE REJE

V Lidlu Slovenija smo se danes, 26. 10. 2016, kot prvi trgovec v Sloveniji zavezali, da bomo do sredine leta 2017 poskrbeli za še bolj trajnostno ponudbo svežih jajc. To pomeni, da bomo kupcem na svojih policah najkasneje s 1. julijem 2017 ponudili jajca izključno z minimalnim standardom hlevske reje. Z zavezo postajamo prvi slovenski trgovec, ki ne bo več ponujal svežih jajc iz razširjene baterijske reje, čeprav so ta v Sloveniji zakonsko še vedno dovoljena.

Kako zagotavljamo kakovost Lidlovih izdelkov

Ni vsak izdelek pravi za na Lidlovo polico – samo najboljši so. Da lahko pristanejo nakupovalni vrečki, morajo prestati zahtevne preizkuse. Oglejte si, čez kakšno pot mora izdelek, preden lahko postane del naše ponudbe. Kajti tudi to je odgovornost za in do naših kupcev.

100-odstotno mleto meso, 100-odstotna kakovost

Ali veste, da je Lidlova mesnica bogatejša za izdelek iz 100 % mesa? Mesni pripravek iz mletega mesa, ki je poleg mesa vseboval še sol in nekatere druge aditive za uravnavanje teksture in svežine, smo nadomestili s 100-odstotnim mletim mesom.