Znova smo delovno uživali v Pacugu

V Pacugu je znova potekala delovna akcija, v kateri Lidlovke in Lidlovci že tradicionalno obnavljamo otroško letovišče. Tam bodo poleti sončne žarke in spomine lovili otroci, ki se pod okriljem Zveze prijateljev mladine Vič-Rudnik odpravijo na počitnice.

Že tradicionalna delovna akcija v Pacugu je bila ponovno več kot uspešna. Lidlovci in Lidlovke smo si pridelali kakšen žulj in boleče mišice, kljub temu pa verjamemo, da si bomo bolj kot to zapomnili prijetno druženje in ustvarjanje boljšega sveta za brezskrben otroški smeh.Če smo se v prejšnjih akcijah lotevali obnove tušev na plaži in najstarejše hiške v letovišču, smo letos prenavljali prostore v upravni stavbi in polepšali otroška igrala. Vse letošnje lokacije so bile potrebne temeljite obnove.

_DSC0346

Ko se po dveh dneh prijetnih opravil v Pacugu ozremo nazaj, nam prav lepo zaigra srce, koliko lepega smo za (naše) otroke pravzaprav ustvarili. In vreme? Sončno od samega jutra! Medtem, ko smo mi razmišljali o sončnih kremah in iskanju sence, smo poslušali poročila o dežju in nalivih s točo v notranjosti naše dežele. Bo treba naslednjič z nami. 🙂

Slika 3

 

Povej svoje mnenje:

USTVARJALI SMO NEPOZABNE SPOMINE

Ta vikend je v Pacugu potekala delovna akcija, ki že dolgo ni več samo to. V samo dveh dneh je več kot 70 Lidlovk in Lidlovcev ustvarilo ogromno priložnosti za nepozabne spomine. Spomine za otroke, ki bodo tam preživljali počitnice in tudi vse nas, ki smo se jih odločili ustvariti.