Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

ZDRAVKO LIDL NA BREŽIŠKEM TEKU S KOZMUSOM

Objavljeno:

03/07/2019

Deli:

Festival Brežice, moje mesto, s katerim so te dni dihale Brežice, je bil zadnjo junijsko soboto po zaslugi olimpijca Primoža Kozmusa znova tudi v znamenju športa.

Tekaškemu tekmovanju, ki ga je Primož Kozmus v sodelovanju s soorganizatorji pripravil že deveto leto zapored, se je znova pridružilo nekaj nad 400 tekačev vseh starosti. Kot vsako leto Kozmus največji poudarek daje teku za najmlajše, na katerem je v igrivem vzdušju z Zdravkom Lidlom opravilo več kot 260 otrok. Ponovno so se najbolj razveselili Zdravkove medalje iz rok posavskega olimpijca, ki je bil tudi z letošnjo izpeljavo tekmovanja zadovoljen.

Ob tem je povedal: »Tek je lepa priložnost, da se v Brežicah podružim s svojimi Posavci in športnimi navdušenci ter hkrati mestu na lep način vrnem  za podporo v času moje kariere na svoj, športni način. Vzpodbujanje najmlajših h gibanju je najlepši način, da moj športni pečat v Posavju še vedno ohranjam. Zato sem vesel, da prav otroški tek vsako leto požanje največje navdušenje med otroci, starši in gledalci. Zahvaljujem se soorganizatorjem, svoji ekipi in izvrstnemu Petru Kavčiču, ki vsako leto blesti v vlogi komentatorja našega teka

Več o teku in rezultatih je na voljo na tej povezavi. Po končanih tekaških preizkušnjah pa je Brežice ponovno preplavila glasba. Na velikem odru festivala so letos zablesteli Nika Zorjan, Gibonni in hrvaška skupina Elemental.

Foto: Mitja Mladkovič ŠD Kozmus

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Paralimpijci10. 09. 2021 By boljsisvet@lidl.si

V ZLATEM SEPTEMBRU ZA JUNAKE 3. NADSTROPJA

September je mesec ozaveščanja o otroškem raku. Ozaveščevalni akciji se letos pridružujemo tudi v Lidlu Slovenija. Dobrodelne note pa tokrat ne bomo izvedli sami, ampak skupaj s slovenskim dobaviteljem Konditorjem. Od prodaje linških piškotov z Viki kremo, v posebej označenem pakiranju, bomo donirali v program društva Junaki 3. nadstropja.
Preberi več + Aktualno    Paralimpijci08. 09. 2021 By boljsisvet@lidl.si

SPREJEM SLOVENSKE PARALIMPIJSKE REPREZENTANCE

Z močnim aplavzom, vzkliki in številnimi čestitkami je Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK) pred paralimpijskim odštevalnikom pred Lidlovo trgovino na Toplarniški v Ljubljani sprejela paralimpijsko reprezentanco, ki se je vrnila s paralimpijskih iger v Tokiu.
Preberi več + Aktualno    Družba    Paralimpijci10. 08. 2021 By boljsisvet@lidl.si

PREDSTAVITEV SLOVENSKE PARALIMPIJSKE REPREZENTANCE

​Športni predah v Tokiu ne bo trajal dolgo. Čez 15 dni se namreč začenjajo 16. paralimpijske igre. Slovenski paralimpijci so se pred odhodom na igre predstavili pred poslovalnico na Toplarniški ulici v Ljubljani. Spoznajte sedem parašportnikov, ki bodo v Tokiu lovili že 50. slovensko medaljo na paralimpijskih igrah.
TOP