Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

ZDRAVKO LIDL NA BREŽIŠKEM TEKU S KOZMUSOM

Objavljeno:

03/07/2019

Deli:

Festival Brežice, moje mesto, s katerim so te dni dihale Brežice, je bil zadnjo junijsko soboto po zaslugi olimpijca Primoža Kozmusa znova tudi v znamenju športa.

Tekaškemu tekmovanju, ki ga je Primož Kozmus v sodelovanju s soorganizatorji pripravil že deveto leto zapored, se je znova pridružilo nekaj nad 400 tekačev vseh starosti. Kot vsako leto Kozmus največji poudarek daje teku za najmlajše, na katerem je v igrivem vzdušju z Zdravkom Lidlom opravilo več kot 260 otrok. Ponovno so se najbolj razveselili Zdravkove medalje iz rok posavskega olimpijca, ki je bil tudi z letošnjo izpeljavo tekmovanja zadovoljen.

Ob tem je povedal: »Tek je lepa priložnost, da se v Brežicah podružim s svojimi Posavci in športnimi navdušenci ter hkrati mestu na lep način vrnem  za podporo v času moje kariere na svoj, športni način. Vzpodbujanje najmlajših h gibanju je najlepši način, da moj športni pečat v Posavju še vedno ohranjam. Zato sem vesel, da prav otroški tek vsako leto požanje največje navdušenje med otroci, starši in gledalci. Zahvaljujem se soorganizatorjem, svoji ekipi in izvrstnemu Petru Kavčiču, ki vsako leto blesti v vlogi komentatorja našega teka

Več o teku in rezultatih je na voljo na tej povezavi. Po končanih tekaških preizkušnjah pa je Brežice ponovno preplavila glasba. Na velikem odru festivala so letos zablesteli Nika Zorjan, Gibonni in hrvaška skupina Elemental.

Foto: Mitja Mladkovič ŠD Kozmus

POVEZANE NOVICE

OdbojkaPreberi več + Družba    Paralimpijci11. 05. 2021 By boljsisvet@lidl.si

SLOVENSKI PARAŠPORTNIKI SPOROČAJO: NIČ NAM NE MANJKA

Parašportniki nam iz dneva v dan dokazujejo, da šport ne pozna oviranosti. V bazenu, na tekaški progi ali na košarkarskem igrišču štejejo volja, želja in trud, ki si ga vložil v treninge. Kampanja »Nič mi ne manjka« zato ozavešča javnost, da šport ne izbira telesa, ampak le posameznike, ki imajo jasno postavljene cilje, hkrati pa so pripravljeni trdo delati za svoje uspehe.
Preberi več + Aktualno    Paralimpijci26. 08. 2020 By boljsisvet@lidl.si

HIMNA SLOVENSKIH PARAŠPORTNIKOV KONČNO DOBILA TUDI URADNI VIDEOSPOT

zvajalec skladbe Trkaj Nekaj mesecev potem, ko je slovenski raper Trkaj skupaj z Zvezo za šport invalidov - Slovenskim paralimpijskim komitejem in nami, zvezinim zlatim partnerjem Lidlom Slovenija predstavil novo himno slovenskih parašportnikov, je skladba dobila še uradni videospot.
Preberi več + Aktualno    Družba    Paralimpijci05. 06. 2020 By boljsisvet@lidl.si

POKLON ŠPORTNIMA LEGENDAMA

Kot ponosni podpornik slovenskih parašportnikov, smo pri Lidlu Slovenija na novinarski konferenci Zveze za Šport invalidov Slovenije - Slovenskega paralimpijskega komiteja proslavili uspehe dveh navdihujočih parašportnikov, ki sta svojo športno kariero uradno zaključila.
TOP