Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

ZDRAVKO LIDL NA BREŽIŠKEM TEKU S KOZMUSOM

Objavljeno:

03/07/2019

Deli:

Festival Brežice, moje mesto, s katerim so te dni dihale Brežice, je bil zadnjo junijsko soboto po zaslugi olimpijca Primoža Kozmusa znova tudi v znamenju športa.

Tekaškemu tekmovanju, ki ga je Primož Kozmus v sodelovanju s soorganizatorji pripravil že deveto leto zapored, se je znova pridružilo nekaj nad 400 tekačev vseh starosti. Kot vsako leto Kozmus največji poudarek daje teku za najmlajše, na katerem je v igrivem vzdušju z Zdravkom Lidlom opravilo več kot 260 otrok. Ponovno so se najbolj razveselili Zdravkove medalje iz rok posavskega olimpijca, ki je bil tudi z letošnjo izpeljavo tekmovanja zadovoljen.

Ob tem je povedal: »Tek je lepa priložnost, da se v Brežicah podružim s svojimi Posavci in športnimi navdušenci ter hkrati mestu na lep način vrnem  za podporo v času moje kariere na svoj, športni način. Vzpodbujanje najmlajših h gibanju je najlepši način, da moj športni pečat v Posavju še vedno ohranjam. Zato sem vesel, da prav otroški tek vsako leto požanje največje navdušenje med otroci, starši in gledalci. Zahvaljujem se soorganizatorjem, svoji ekipi in izvrstnemu Petru Kavčiču, ki vsako leto blesti v vlogi komentatorja našega teka

Več o teku in rezultatih je na voljo na tej povezavi. Po končanih tekaških preizkušnjah pa je Brežice ponovno preplavila glasba. Na velikem odru festivala so letos zablesteli Nika Zorjan, Gibonni in hrvaška skupina Elemental.

Foto: Mitja Mladkovič ŠD Kozmus

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Paralimpijci16. 05. 2022 By boljsisvet@lidl.si

PONOVNO ZLATA LEJA GLOJNARIČ IN BRONASTA IRIS BREGANSKI

Leja Glojnarič je osvojila novo olimpijsko zlato, tokrat v skoku v višino, slovenski uspeh pa je s tretjim mestom tudi tokrat dopolnila Iris Breganski.
Preberi več + Aktualno    Paralimpijci09. 05. 2022 By boljsisvet@lidl.si

LEJA GLOJNARIČ OLIMPIJSKA PRVAKINJA V MNOGOBOJU, IRIS BREGANSKI BRONASTA

Leja Glojnarič je postala olimpijska prvakinja v mnogoboju, slovenski uspeh pa je dopolnila še Iris Breganski, ki je osvojila bronasto medaljo.
Preberi več + Aktualno    Paralimpijci29. 04. 2022 By boljsisvet@lidl.si

SPOZNAJMO SLOVENSKE PREDSTAVNIKE NA OLIMPIJADI GLUHIH 2022

​V Braziliji je vse nared za začetek 24. olimpijade gluhih, ki bo med 1. in 14. majem potekala v brazilskem mestu Caxias do Sul. Kot ponosni podpornik Zveze za šport invalidov vam z veseljem predstavljamo 4 parašportnike, za katere bomo v naslednjih dneh stiskali pesti.
TOP