Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

Eva Cotič: »Odrgnjena kolena in rdeča lička so recept za srečo.«

Objavljeno:

11/08/2023

Deli:

V tokratni epizodi 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet se pogovarjata Tina Cipot in gostja Eva Cotič – žena, mama dveh najstniških sinov in easyriderka, ki ima ljubezen do motociklizma zapisano v genih. Eva skozi pogovor poslušalcem in poslušalkam poda pomembno popotnico: zavedanje, da so nam otroci 'dani' le za nekaj let. Svetuje, da jim zato takrat skušamo dati čim boljšo popotnico, da se bodo lahko kasneje samostojno odločali. Pravi, da sta ji njena najstniška sinova pomagala predvsem razumeti nekatera dejanja svojih staršev, ki jih, ko je bila sama najstnica, nikakor ni mogla dognati.

Šesta epizoda 3. sezone podkasta Ustvarimo boljši svet, ki ga podpira Lidl Slovenija, vabi k poslušanju. Zgrabite superge in slušalke ter se odpravite na zaslužen sprehod za boljši dan.

Na podkast se lahko naročite na Applovi in Googlovi aplikaciji za podkaste ter na platformah Spotify in Deezer, epizode pa so naložene tudi na Lidlovem Youtube kanalu.

Omejitev odgovornosti:
Objavljena stališča in mnenja gostov ter voditeljic(e) v podkastu »Ustvarimo boljši svet« (v nadaljevanju podkast) ne izražajo stališč družbe Lidl Slovenija d.o.o. k.d. (v nadaljevanju Lidl Slovenija).
Objavljene informacije v podkastu so splošne, informativne narave in ne predstavljajo individualnega zdravniškega ali strokovnega mnenja druge vrste. Uporaba objavljenih informacij je na lastno odgovornost poslušalca.
Lidl Slovenija ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe, nezgode ali druge situacije, nastale zaradi izvedbe predlogov ali idej, navedenih v podkastu.
Vsebina podkasta je predmet avtorskih pravic. Dovoljena je uporaba avdio posnetka le v nekomercialne namene in sicer: nalaganje in elektronska hramba ter deljenje na socialnih omrežjih.
Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, spreminjanje ali prirejanje vsebine avdio posnetka podkasta, je nedovoljeno.

Povezani podkasti

TOP