Sledite nam!

Lidl facebook  Lidl instagram  Lidl twitter

ŽE PETO LETO PRAZNUJEMO BREZ POKA

Objavljeno:

15/12/2023

Deli:

V Lidlu Slovenija bomo že peto leto zapored novo leto pričakali brez poka  ̶̶̶  to pomeni, da tudi letos v naši ponudbi ne bo pirotehnike.  

Odločitev za umik pirotehnike je bila za nas logična nadgradnja našega projekta Koraki za tačke, s katerim spodbujamo k razmisleku o odgovornem ravnanju z domačimi ljubljenčki ter pomagamo ustvariti boljši svet tudi za tiste kosmatince, ki živijo v pomanjkanju in upanju na čisto pravi dom. 

Številne pobude za ukinitev prodaje pirotehnike smo prejeli tudi s strani kupcev in naših zaposlenih, izjemno pozitivne reakcije javnosti na našo ukinitev prodaje pirotehnike pa potrjujejo, da je bila naša odločitev pred petimi leti prava.  

V okviru ozaveščanja o praznovanju brez pirotehnike smo letos obenem že tradicionalno podprli tudi družbeno odgovoren projekt podjetja @TAM-TAM Petarde? Ne hvala! Letošnja kampanja, ki aktivno spodbuja empatijo do štirinožnih prijateljev, ima odločno (tudi vizualno) sporočilo: Ne pokaj!  

POVEZANE NOVICE

Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija02. 11. 2023 By boljsisvet@lidl.si

ČAROBNI PRAZNIKI V LIDLU SLOVENIJA

V prazničnem času želimo v Lidlu pričarati posebne trenutke. Zato skupaj pričenjamo letošnjo praznično kampanjo, ki smo jo poimenovali »Čarobnost praznikov«. Akcijo najdete v naših trgovinah, na televiziji, družbenih omrežjih in v naši aplikaciji Lidl Plus.
Preberi več + Aktualno    Družba    Mi smo Lidl Slovenija    Roza oktober02. 10. 2023 By boljsisvet@lidl.si

PODPORA ZDRUŽENJU EUROPA DONNA S KRUHOM ROZA OKTOBER

Nova, že tretja sezona podkasta Ustvarimo boljši svet prinaša novosti: nove navdihujoče goste in znanja bosta odslej nabirali dve voditeljici - Tina Cipot in Urška Ahac. S podkastom bosta sledili njuni misiji za boljši svet: da ga ustvarimo v svojem najbližjem krogu, v svoji družini - z gibanjem, športom, povezovanjem in doživetji!
Preberi več + Aktualno    Mi smo Lidl Slovenija    Okolje    Za manj zavržene hrane29. 09. 2023 By boljsisvet@lidl.si

LIDL SLOVENIJA Z OZAVEŠČANJEM, OPTIMIZACIJAMI IN DONACIJAMI SKUPAJ S PARTNERJI ZA MANJ ZAVRŽENE HRANE

Danes obeležujemo mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani. Ob tej priložnosti sta Lidl Slovenija in Skupina Etri v središču Ljubljane pripravila degustacijo jedi iz presežkov hrane, ki nastajajo v okviru inovativnega koncepta Mini tovarna. Lidl Slovenija poleg tega nadaljuje s svojimi prizadevanji na področju zmanjševanja količin zavržene hrane.
TOP